To je to što me zanima!

Mario Mandžukić bi mogao debitirati za Bayern u petak

Hrvatski reprezentativac će se u petak priključiti pripremama Bayerna, a prema pisanju Bilda, Mandžukić bi mogao zaigrati već protiv niželigaša FC Ismaninga
Vidi originalni članak

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (26) od petka će se priključiti predsezonskim treninzima svoje nove momčadi, minhenskom Bayernu.

Mandžukić je zbog nastupa na Euru u Ukrajini i Poljskoj dobio produljeni odmor, a od sutra će započeti s vježbanjem u društvu novih suigrača.

U redovima kluba koji je za njega Wolfsburgu platio 13 milijuna eura odštete ovog ljeta, Mandžukić bi navodno mogao debitirati već sutra navečer, po odrađenim prvim treninzima, protiv regionalnog niželigaša FC Ismaninga, piše Bild.

Od 15. do 20. ovog mjeseca u Bayernovom trening-kampu u talijanskoj pokrajini Trident, trebao bi se priključiti i drugi ovoljetni novopridošli napadač Bayerna Claudio Pizarro.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • torca-1950 13.07.2012.

    zabit će bayern njima 10 komada a od tih 10 Manđo barem jednoga

  • shaman--guru 12.07.2012.

    Samo naprijed Mandžo...Sa dobrim igrama demantiraj ova naša govna koja tvrde da nisi igrač za Bayern...Sretno doktore i pozdrav iz tvoje Slavonije!!!!

  • Matek017 12.07.2012.

    Neka zabije pogodak i neka se dokaže da je među prvih 11-est :).Sretno manđo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare