To je to što me zanima!

Mario Mandžukić donio pobjedu mladima u Harkivu

Na popodnevnom treningu na stadionu Metalista u Harkivu odigran je tradicionalni susret Starih i Mladih. Mandžukić je mladima donio pobjedu
Vidi originalni članak

U Harkivu je hrvatske reprezentativce dočekala zima. Jedva tri stupnja, hladni vjetar.
- Teren je dobar, bit će sve u redu - kratko je nakon treninga na stadionu Metalista rekao Joe Šimunić i odjurio u autobus na vrući čaj.
Inače, opet su kao i prije svake utakmice, snage odmjerili Stari i Mladi. Mladi su golom Mandžukića pobijedili 1-0, što i nije baš dobar znak. Naime, Stari su izgubili utakmicu u Skopju i tada su bili nepobjedivi sve do utakmice s Englezima. A znamo kako je Hrvatska prošla u Skopju i kako se provela s Englezima u Maksimiru. No, nadajmo se da je to sve samo isprazna statistika.
Prema zadnjim informacijama u Harkivu se očekuje tristotinjak hrvatskih navijača, a u sastavu promjena ne bi trebalo biti. Na Ukrajince će dakle: Pletikosa - Ćorluka, Križanac, Šimunić, Pranjić - Srna, N. Kovač, Vukojević, Rakitić - Modrić - Olić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 1mate 11.10.2008.

    tako je crespo a ja cu navijat za ogija on je nasa buducnost samo zapostavljena

  • nogometas05 11.10.2008.

    Bože pomozi..sve mi ovo u Ukrajini smrdi na veliku kuhinju iz Uefe da opet izgubimo,a najvise smrdi taj tv prijenos..ali opet smo si krivi sami jer nas zastupa onaj smrad Markovic koji ima\"milijun veza\"a sve mu veze rade na stetu Hrvatske kao i on sam..

  • qwerty123456789 10.10.2008.

    šta je reć da je on igra zamlade...

Komentiraj...
Vidi sve komentare