To je to što me zanima!

Mario Mandžukić: Pamtit ću ovaj gol do kraja života

Ovakav Dinamo sigurno bi bio škotski prvak, kaže igrač Heartsa nakon 0-4 na Maksimiru. Mandžukić je opet bio pravi, Morales također, ma baš svi...
Vidi originalni članak

Volim te, Dinamo, pjevali su igrači ulazeći u svlačionicu. Među prvima je izišao Mario Mandžukić, strijelac prvoga gola na novome maksimirskom travnjaku.
- Želio sam po nečemu ostati upamćen u Dinamu. Evo, ovaj gol ću pamtiti do kraja života. A i ova je utakmica najbolja moja koju pamtim iz Dinama - rekao je sve bolji Mandžukić.
Nije prigovarao sucu, utakmicu je završio bez kartona.
- Obećajem da do zime neću dobiti žuti karton - kaže Mandžukić. Vidjevši da Dinamo do ulaska u Europsku ligu dijeli mali, dječji korak, svi navijači na stadionu su počeli skandirati: “Mandžo, ostani!”.
- Ne idem nikamo. I da smo kojim slučajem ispali od Škota, sigurno bih ostao u Dinamu. Već mi je dosta ljudi koji pričaju da igram preko one stvari. To nije istina i vjerujem da sam to protiv Heartsa pokazao. Ma nema šanse da odem iz Dinama - rekao je Mario Mandžukić.
Posebni pljesak dobio je sinoć odlični Pedro Morales.
- Bio sam presretan vidjevši da navijači viču moje ime. Netko od suigrača me trknuo i objasnio da kliču meni. Ovo je za mene nezaboravan trenutak. Navijači su nas nosili do pobjede, hvala im na podršci - rekao je Čileanac, koji je uz Mandžukića bio najbolji Dinamov igrač na terenu. A svoj dio posla napravila je i obrana.
- Sve što je šef tražio od nas uoči dvoboja, mi smo ispunili. Trener nas je pripremao za ovu utakmicu na najbolji mogući način i mi smo ga poslušali - rekao je mladi Tomislav Barbarić. I on je bio odličan, ma sve je ove večeri bilo baš onako kako treba biti. A kad je tako, i komplimenti dolaze sa svih strana. Škotski nogometaši bili su pokunjeni, tužni, ali smogli su snage čestitati.
- Dinamo je stvarno sjajna momčad. U ovakvom izdanju bili bi prvaci Škotske bez ikakvih problema - ocijenio je Jonathan Stewart. A to je lijep kompliment, ipak su tamo Celtic i Rangers, u Škotskoj su ta dva kluba pojam...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Trollaš_me 21.08.2009.

    ljudi, ali mene najvise veseli mali barbaric, ma bez greske je odigrao u obrani, izgleda da hrvatska ima 2 nova kovaca, lovren i barbaric, evo, kad biscan otidje u mirovinu dinamo opet ima sjajan dvojac, lovren - barbaric, samo da ne otidju tak brzo van :D

  • BERISLAE 21.08.2009.

    Ajde da uzvratim Škotima na lijepim riječima: I vi bi u prvenstvu Hrvatske bili sigurno drugi,odmah iza Dinama.

  • left1 21.08.2009.

    @Konos Lee .....malo šale nikad dosta, evo i ja se smijem :D :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare