To je to što me zanima!

Mandžukić: Ma znao sam da ću odmah 'kliknuti' s Ronaldom...

Odlučio sam se umiroviti u reprezentaciji, nije to bila lagana odluka, ali bila je ispravna. Bio mi je san napraviti nešto veliko i to sam uspio, rekao je Mario Mandžkić, koji je nastavio trpati za Juventus
Vidi originalni članak

Zabio je Romi što mu je bio deveti gol ove sezone. Osigurao je Juventusu pobjedu u derbiju i osam bodova ispred drugoplasiranog Napolija.

Mario Mandžukić igra u čudesnoj formi, u drugi plan bacio je čak i Ronalda.

- Jaki smo, znamo to, Romu smo odradili, sad slijedi Liga prvaka. Želimo osvojiti i to natjecanje - rekao je Mandžo za RTL televiziju.

Oprostio se od reprezentacije nakon srebra u Rusiji i ne namjerava promijeniti odluku.

- Još me drži veselje nakon Rusije, vjerujem da će me držati do kraja života. Svaki dan se budim i ne prođe dan da se ne sjetim tog Svjetskog prvenstva, tih slika, utakmica i euforije... Odlučio sam se umiroviti, nije to bila lagana odluka, ali bila je ispravna. Bio mi je san napraviti nešto veliko i to sam uspio. Sad je vrijeme za neke druge dečke - rekao je Mandžo, koji je nastavio trpati za Juve.

- Uopće ne gledam na svoje godine, osjećam se fenomenalno, fizički i mentalno. Pun sam energije i jedva čekam utakmice. Dugo se nisam ovako osjećao, možda i bolje nego kad sam bio u Bayernu - rekao je Mandžo kojeg su mnogi selili na klupu, nakon što je potpisao Ronaldo.

Slično je bilo i kad je dolazio Higuain.

Ali Mandžo je i dalje tu, zabija i neizostavan je član prve jedanaestorice.

- Kad je Ronaldo potpisao, znao sam da ćemo se odlično slagati jer smo igrali dosta puta jedan protiv drugoga. Respektiramo se, on je velik igrač i veliki radnik i nije mi bio nikakav problem prilagoditi se njemu - dodao je Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 22.05.2019.

    Gledajte Mandzukic je odlican napadac i veliki borac, ali danas postoje dva igraca koja ne samo da su najbolji na svijetu nego jedni od najboljih u povijesti(MESSI,CR7) i to je tako od kad su prvi put zaigrali na velikom terenu,tako je i sada i tako ce i ostati. Svi mogu biti ljubomorni i puni mrznje i prijekora, ali brojke, statistike i sama igra igraca ne laze. Jednostvano je tako. Za mene nisu najbolji u povijesti iako njihova igra pokazuje da jesu. Svi mogu imati svoje uzore, idole i omiljene igrace, ali nisi za dzaba obojica osvojili po 5 zlatnih lopti i nisu za dzaba proglasavani za najbolje u povjesti zajedno s Pele-om , Cruyff-om i Maradonom.

  • 25.12.2018.

    ajde legenda Manđo,konačno več jenput uzeti ligu prvaka s Juveom!

  • _Varešak_ 25.12.2018.

    Ronaldo je spram tebe čipkin dim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare