To je to što me zanima!

Mario Pašalić: Lijeva ili desna, nije mi važno, samo nek’ uđe

Izvodim kornere i zabijam s obje noge, rekao je Pašalić, koji je na debiju za Monaca ljevicom ‘proparao’ golmana i tako Monacu širom otvorio vrata četvrtog pretkola
Vidi originalni članak

Mario Pašalić primio je loptu desnom nogom i odmah lijevom, s ruba kaznenog prostora, probušio golmana Young Boysa za pobjedu svojeg Monaca 3-1 u prvom susretu trećeg pretkola LP-a.

- Debi iz snova, odmah gol, i to u pobjedi koja nam širom otvara vrata četvrtog pretkola - kazao nam je presretni Pašalić, koji ne zna koja mu je noga jača, a koja preciznija.

- Bog mi je dao mogućnost da podjednako dobro mogu igrati s obje noge. Kao mali sve sam udarce izvodio lijevom, danas većinu desnom, ali kornere izvodim s obje noge. I u Hajduku sam zabijao i lijevom i desnom. Ma važno je da ulazi - nasmijao se Pašalić, koji je ovoga ljeta stigao na posudbu u Monaco.

Trener Leonardo Jardim čestitao mu je na golu i kazao da samo tako nastavi. Prva čestitka po ulasku u svlačionicu dočekala ga je na telefonu, javio se Ivan Rakitić, a na terenu je, naravno, prvi čestitao Danijel Subašić.

- S Raketom sam dobar iz Španjolske, a čini mi se da je Subašiću draže zbog ovoga gola nego meni. Vrhunski je momak, treneru i svima u klubu preporučio je da me dovedu, a pomogao mi je i da se snađem, pa je preseljenje i upoznavanje grada prošlo bezbolno. Čini mi se kao da sam mu jučer na Poljudu skupljao lopte iza gola, a sad smo suigrači u klubu i reprezentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pravedni ja 30.07.2015.

    uf odlican gol, probusio je mrezu heh

  • strmi007 30.07.2015.

    Tako je

  • djoni_gitara 30.07.2015.

    Tako je...nije ni meni važno jel lijeva ili desna, sisa je sisa xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare