To je to što me zanima!

Mario, prije transfera potpiši da ćeš u Liverpoolu biti pristojan

I dok je transfer Marija Balotellija iz Milana u Liverpool pitanje vremena, talijanski reprezentativac morat će pristati na klauzulu u ugovoru koja mu nalaže pristojnost
Vidi originalni članak

Liverpool je dogovorio visinu odštete za Marija Balotellija te će platiti Milanu 20 milijuna eura. Međutim, kontroverzni talijanski napadač morat će pristati na posebnu klauzulu u ugovoru. Ne smije se ponašati kao Mario Balotelli.

Menadžer Brendan Rodgers dobro zna kakve je gluposti Mario izvodio u prijašnjim klubovima te je tražio da se u ugovor postave brojne klauzule, čije bi kršenje rezultiralo kaznama. Neće se više smjeti svađati sa suigračima, a pogotovo menadžerom, a sankcionirat će se i nenogometne nepodopštine, poput aktiviranja vatrometa u kupaonici večer prije manchesterskog derbija dok je igrao u Cityju.

- Nije mogao biti vođa u Milanu, nije spreman za to, ali u Liverpoolu ni neće morati biti jer je tu vođa Steven Gerrard. Zato sam i tražio baš takvu momčad za njega. Ovo je velika prilika za Marija, koji si ne smije dopustiti još jedan neuspjeh - rekao je njegov agent Mino Raiola, koji očekuje da Balotelli za "redse" potpiše početkom idućeg tjedna.

U sezonu i pol u Milanu Balotelli je odigrao 43 utakmice u Serie A i zabio 26 golova.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • JadrankoKarlusic 25.08.2014.

    ko ne riskira ne profitira

  • bbbdado 24.08.2014.

    Opet , ako mu pustiš sve na volju , nije dobro

  • NIKE 24.08.2014.

    Škakljivo pojačanje , Liverpool će ili profitirati ili izgubiti sa njime . Ja mislim da bi Balotelli mogao biti odličan , baš prvu sezonu . U prvoj polusezoni za Milan je zabio nekih cca 12 golova , što je lijepa brojka . Imali su već Suareza , tko zna možda i sa Balotellijem uspije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare