To je to što me zanima!

Mario Stanić: To što Kek radi nije dobro, nego veličanstveno

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić osvrnuo se na uspjehe Rijeke u stranim i domaćim natjecanjima, proglasivši riječki klub "svjetlonošom hrvatskog nogometa"
Vidi originalni članak

Rijeka je trenutačno drugoplasirani klub u Hrvatskoj, u subotu puna samopouzdanja putuje na derbi protiv Dinama, prije nego će kod Seville pokušati izboriti za europsko proljeće. Pohvale stižu sa svih strana, pa tako i od Marija Stanića na portalu Igraliste.hr.

- Zapostavio sam najljepšu priču hrvatskog nogometa i kao velika većina pao pod utjecaj negativnih stvari. Priznajem da je to isključivo moja greška i ovim se putem ispričavam svim ljudima koji sudjeluju u projektu nogometnog kluba Rijeka - napisao je bivši hrvatski reprezentativac. 

- Ne volim govoriti o trenerima koji me nisu trenirali, ali moram naglasiti da ovo što radi mister Kek nije dobro. Da, dobro ste pročitali, to što radi mister Kek nije dobro, nego odlično. Zapravo, to je veličanstveno! Kod Keka igrači napreduju. To je možda i najteži zadatak trenera - objašnjava Stanić na Igraliste.hr.

Keka i Rijeku nazvao je svjetlonošama hrvatskog nogometa, uz želju da izbore nastavak Europske lige kao nagradu svima za uloženi trud.

Cijeli tekst Marija Stanića pročitajte na portalu igraliste.hr.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • felipe 05.12.2014.

    Ovaj Stanić baš pametan čovjek, zašto me ne čudi da za njega nema mjesta u HNS-u!

  • ibracadabra09 05.12.2014.

    Rijeka šuti i radi, Dinamo i Hajduk pričaju a ne rade..Rezultati u Europi su vidljivi.

  • Anchor 05.12.2014.

    Gdin Kek "samo" radi svoj posao onako kako bi trebalo, maksimalno ozbiljno, stvorio je kolektiv i daleko vise izvlaci iz pojedinaca nego ostali nazovi treneri, ima komunikaciju s igracima i moglo bi se reci da nimalo ne zaostaje u znanju za velikanima EU nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare