To je to što me zanima!

Mark Hunt: Otac je zlostavljao mene i braću, a sestru silovao

Samoanac je u svojoj autobiografiji 'Born to Fight' ispričao potresna svjedočanstva iz svog djetinjstva te otkrio i priču o svojoj ovisnosti o kockanju te amfetaminu...
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih svjetskih boraca, legendarni 41-godišnji Samoanac Mark Hunt objavljuje autobiografiju pod nazivom Born to Fight (rođen za borbu) gdje objavljuje brojne zanimljive, ali i uznemirujuće, detalje iz svog djetinjstva u Aucklandu, ali i kasnijeg života. 

Tako je Hunt ispričao o ocu koji je zlostavljao i tukao njega i njegovu braću, ali i godinama silovao njegovu sestru. Majka mu je navodno za sve to znala, kao što su znali i svećenici u lokalnoj crkvi, a svi skupa su nagovorili njegovu sestru da ne surađuje s policijom kada su 'momci u plavom' došli istražiti situaciju. Hunt kaže kako mu je oca uzeo sam vrag zbog počinjenih grijeha, a ne rak od kojeg je bolovao. 

Ispričao je popularni borac i priču o drugim demonima, ovisnosti o metamfetaminu i kockanju. Tvrdi kako je jednom prilikom u tri dana potrošio 60.000 dolara na poker aparatima uz 20.000 dolara vrijednosti metamfetamina. Višednevno drogiranje bilo je konstanta, a kako kaže, kada bi popušili sve, osjećao bi olakšanje. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_442727 29.09.2015.

    Mark Hunt je legenda i dobar tip!

  • dass123 28.09.2015.

    "Tvrdi kako je jednom prilikom u tri dana potrošio 60.000 dolara na poker aparatima uz 20.000 dolara vrijednosti metamfetamina"...hahahahah koja legenda

  • fenjeri 28.09.2015.

    treba coiku jos para za kocku i drogu pa malo vise lazi u knjigi neskodi ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare