To je to što me zanima!

Marko Kopljar nominiran za igrača mjeseca u Francuskoj

Kopljaru, koji je ove sezone jedan od najboljih igrača PSG-a, u studenom je nagrada izmakla, a novu priliku da ju osvoji dobio je igrama za parišku momčad u ožujku
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Marko Kopljar drugi put u ovoj sezoni nominiran je za igrača mjeseca u francuskoj ligi.

Kopljaru, koji je ove sezone jedan od najboljih igrača PSG-a, u studenom je nagrada izmakla, a novu priliku da ju osvoji dobio je igrama za parišku momčad u ožujku.

PSG je u ožujku odigrao tri utakmice te je po prvi put u sezoni i izgubio. Bolji od njih bio je Nantes 26-24. Pobijedili su Dunkerque 30-25 i Chambery 36-29. Kopljar je u te tri utakmice zabio 21 gol iz 27 šuteva, jednom dobio dvije minute i šest puta izgubio loptu. 

Uz njega za igrača mjeseca ožujka još su nominirani Thomas Zirn iz US Ivry Handballa i Matthieu Drouhin iz Tremblay en Francea.

Dobre igre Marka Kopljara za PSG odlična su vijest i za izbornika hrvatske reprezentacije Slavka Goluže jer nas u četvrtak i subotu očekuje dvostruki dvoboj s Mađarima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • svarten 06.04.2013.

    Ma ljudi taj Kopljar je najveci promasaj Hrvatskog rukometa. Njega treba izbacit iz repke i stavit novog lijevog vanjskog.Vec mi je puni K........c njega.

  • Topnik_1 03.04.2013.

    DENIS BUNTIĆ <3

  • bože mili 02.04.2013.

    Majku mila pa kaj ne vide kak dečko loše igra, nema muda šutnut po golu barem u repki

Komentiraj...
Vidi sve komentare