To je to što me zanima!

Marko Livaja preko Lugana prelazi u milanski Inter...

Varijanta sa direktnim prelaskom u milanski Inter nije mogla proći pa su se Talijani odlučili Livaju najprije 'parkirati' u Švicarsku da zaobiđu propise
Vidi originalni članak

Švicarski drugoligaš Lugano zatražio je službeno od Uefe, a Uefa je proslijedila Hajduku zahtjev za registraciju Marka Livaje. Trakavica oko mladog napadača, koji je odbio potpisati ugovor s Bijelima pa je zbog toga suspendiran, tako je dobila novi detalj. Očito je kako varijanta sa direktnim prelaskom u Inter nije mogla proći pa su se Talijani odlučili Livaju najprije 'parkirati' u Švicarsku kako bi zaobišli propise i Hajduku platili samo 18 tisuća eura koliko mu prema propisima Uefe pripada.
Prije otprilike mjesec i pol dana Livajin otac se preselio i zaposlio u Švicarskoj, uskoro će za njim i ostatak obitelji, majka te mlađi brat Mirko, također talentirani nogometaš Omladinca iz Vranjica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_34983 05.09.2010.

    nadamn se da češ se uskoro pridružiti ocu u toj firmi!!!!

  • skeletor83 05.09.2010.

    volija bi ja isto da je osta gleda san ga na 4kafića rastura

  • 11 BILI 05.09.2010.

    Svakome je zivotni san potpisati ugovor sa hajdukom ali ovom mulcu nije. kao sto rece dra nadam se i ja da ces se pridruziti caci u istu firmu. uefa je isto smece kad dozvoljava ovakve stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare