To je to što me zanima!

Marko Livaja zabio samo dva: Hat-trick mi je oteo sudac...

Lijepo je čuti da trener o meni razmišlja kao o nasljedniku Diega Milita, rekao je Marko Livaja (19), koji je Neftčiju zabio dva gola. Suci su mu "ukrali" treći...
Vidi originalni članak

Presretan sam zbog dva gola, ali i tužan jer mi sudac nije priznao treći. Snimka je potvrdila da je lopta prešla crtu. Šteta, baš bi bilo lijepo da sam zabio hat-trick, kaže Marko Livaja.

Mladi napadač Intera bio je prvo ime ogleda protiv Neftčija (2-2). Zabio je dva gola, svoj treći i četvrti ove sezone u Europskoj ligi.

- Lijepo je što zabijam u Europskoj ligi, nadam se da ću dobiti više prilika i u Serie A. Igram 10, 15 minuta i još čekam prvijenac - kaže bivši igrač Hajduka.

A dok Livaja sanja o većoj minutaži, talijanski mediji nagađaju gdje će u siječnju otići na posudbu. Navodno je Siena najupornija.

- Radije bih ostao u Interu, ali ne smetaju mi te priče. Dapače, daju mi dodatni motiv da dokažem koliko vrijedim.

Ako se pita trenera Stramaccionija, vrijedi jako puno. Čak ga je usporedio s Diegom Militom.

- Jako dobro znam što trener misli o meni. Novi Milito? Uh, da mi je to doživjeti, ha, ha. Ma svjestan sam da moram još jako puno raditi i iskoristiti svaku priliku koju dobijem - zaključio je Marko Livaja.

4

gola zabio je Livaja ove sezone za Inter. Sva četiri u Europskoj ligi, a u Serie A još ni jedan

Idi na 24sata

Komentari 6

  • WOMANIZER 08.12.2012.

    čestitam!

  • Viktor Budaković 08.12.2012.

    Svaka tebi čast Marko, ali onaj gol bi ti i ja poništio.Od cijelog gola ti s 5 metara pogodiš igrača na crti Uhhhhhhhhhh.

  • antihadezeovac 08.12.2012.

    opet hajdukovi talenti daju golove po europi a hajdukovoj upravi bili su loši

Komentiraj...
Vidi sve komentare