To je to što me zanima!

Marko Radas: Skënderbeu nije jači od Moldea, ali je opasan...

SREĆA Sve se poklopilo, ne postoji lakši put od ovoga do ulaska u skupinu Lige prvaka. Prvo se igra u Albaniji u srijedu, 19. kolovoza, a uzvrat je šest dana poslije
Vidi originalni članak

Gledao sam ždrijeb u autobusu. Čim sam vidio da smo izvukli Dinamo skočio sam od sreće. Valjda je supruga, jedino sin Matija bio je uzbuđeniji od mene, javio se Marko Radas, igrač albanskog Skënderbeua.

Dinamo će se za 15 milijuna eura ‘hrvati’ s Albancima. Kako ide Zorana Mamića, morao bi definitivno uplatiti loto.

- Ha, to ste vi rekli... Treba svakog respektirati, pa tako i Skënderbeu - kaže Zoran Mamić.

Čim su saznali protivnika, gazda Skënderbeua sazvao je sastanak s igračima i rekao: ‘Prođete li, dobit ćete milijun eura!’ A Radas se vraća tamo gdje je njegova priča i počela.

- Igrao sam s Eduardom, Kranjčarom, Tomićem. Čim sam saznao da je Dinamo protivnik, mobitel mi nije prestajao zvoniti. Dolaze na utakmicu supruga, djeca, rodbina... Trebat će mi barem 50 ulaznica - kaže Radas, koji je u Maksimiru igrao u dresu Cibalije i Istre.

- Ima tu neke simbolike. Kada sam posljednji put igrao u Maksimiru, za Dinamo je igrao Zoran Mamić. Bio je kapetan. Zabio sam gol, ali smo izgubili 5-1. Igrao sam u dresu Istre.

Kao Dinamovo dijete želja mu je dobiti Dinamov dres. Ne kupiti, već ga zamijeniti.

- Mijenjat ću se s Antolićem ili Pivarićem, čini mi se da je njima dvojici najviše stalo do tog dresa. A to cijenim - kaže Radas.

Prvi susret je u Albaniji, a sigurno će potegnuti do tamo i Dinamovi navijači.

- Ma, ovdje je jeftino. Za 50 kuna će se moći dobro najesti i popiti par piva - zaljučio je Radas.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MARLES 08.08.2015.

    Kao Dinamovo dijete želja mu je dobiti Dinamov dres. Ne kupiti, već ga zamijeniti. - Mijenjat ću se s Antolićem ili Pivarićem, čini mi se da je njima dvojici najviše stalo do tog dresa. A to cijenim - kaže Radas. Bravo Pivke radilico,ima nas kaj prepoznajemo srce,kakav god da jesi!

  • LebronPetrovic 08.08.2015.

    Treba se štedit i poslat rezervnu momčad !

  • - DAVOR - 08.08.2015.

    Pod hitno kupit još jednog stopera pogotovo ako uđemo u LP i to kvalitete schife jer če inače za sve u obrani bit on kriv odn. svi če ga krivit. Mislim i da je za europu pre ofenzivno tako reći igrat 4-3-3 pogotovo jer fernandes i soudani nisu tolko taktički dobri u obrani ko ni pjaca a samim time i gubimo sredinu terena koju treba natrpat plemenitim veznjacima a bome ih imamo... antolić,rog,ademi,ćorić i uvijek zaboravim kak se zove onaj kojeg su povukli iz lokomotive i odma se ozlijedio. Al ako se ne napravi i šablonizirana/automatizirana kakva takva igra izgledat čemo protiv jačih protivnika ko izgubljene kokoši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare