To je to što me zanima!

Marko Rog na pragu odlaska iz Napolija: Sevilla ili Schalke 04

ODLAZI MARKO Hrvatski reprezentativac ne uživa povjerenje Carla Ancelottija, u dvije i pol godine odigrao je samo 1548 minuta. Dvije su opcije za Marka Roga, odlazak u Španjolsku ili u Njemačku
Vidi originalni članak

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić sigurno će odahnuti jer Marko Rog (23) odlazi iz kluba u kojem se nije previše naigrao. Dvije su opcije, njemački Schalke ili španjolska Sevilla.

Prema mnogim procjenama, Rogu bi idealan bio prelazak u Bundesligu, tamo se igra “njegov način” nogometa, s puno trke, duela, agresije i kontranapada. Uostalom, tamo mu jamče i ozbiljnu minutažu, a i konkurencija nije prevelika.

No u igru se uključila i Sevilla, koja ozbiljno želi našeg igrača, a to je klub koji je vrlo teško odbiti. Andalužani nude priliku za osvajanje trofeja (Kup kralja, Europska liga...), a u svakom slučaju mogu biti i velika odskočna daska za povratak na veliku scenu.

Sevilla u sezoni ima velik broj utakmica, svake godine ozbiljnu ulogu igra i na europskoj sceni, a konačnu odluku trebao bi donijeti sljedeći tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • danko1471991 10.01.2019.

    Igrač stvoren za klupu i poneki ulazak...ako ode u Sevillu sjedit će na klupi kao i u Napolija...

  • SDPmladi 10.01.2019.

    Sevilla .

  • ivan811 09.01.2019.

    nikad nisam vidio igraca u njemu za razliku od Halilovica i Vlasica!!previse paznje se posvecuje ovom igracu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare