To je to što me zanima!

Marković: Hrvatska će se i dalje pripremati u Čatežu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik HNS-a Vlatko Marković demantirao je da će se hrvatska reprezentacija u budućnosti pripremati u Hrvatskoj, a ne u Čatežu
Vidi originalni članak

U razgovoru za Vjesnik Marković je rekao kako će se "kockasti" pripremati u Čatežu sve dok kamp u Tuhlju ne bude dovršen. No to je još daleko. Potsjetimo, nedavno je Igor Štimac u emisiji "Otvoreno" prozvao čelnike HNS-a zbog širenja lažnih informacija o kampu u Tuhlju, gdje su tek formalno postavili kamen temeljac. No u ovom trenutku bitno je da će se naša reprezentacija i dalje pripremati u Sloveniji.
- Dok se ne završi kamp u Tuhlju, pripremat ćemo se u Čatežu - rekao je Marković i objasnio kako je glasnogovornik HNS-a Ivan Brleković pogrešno i nespretno predstavio ideju da se Hrvatska više neće pripremati u Čatežu. A Brleković je objasnio kako teren više nije onakav kakav bi trebao biti te spomenuo kako HNS-u posebno smetaju duga stajanja na granici. Podvukao je to rečenicom da su "prerasli" Čatež. No sve je odjednom poništeno i čini se da je Čatež sasvim dobar za trošenje 100.000 eura, koliko stoje pripreme u inozemstvu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • alenCRO 30.12.2008.

    daj Boze vise makni ove matorce koji su jednom nogom u grobu iz hns-a.pa kraj tolkih mladjih ljudi koji su se stvarno dokazali u svijetu sto se tice nogometa mi moramo djedaje imat na glavnim funkcijama.ovo je drzava đedaja de god se okrenes sami matorci koji se nedaju u penziju...

  • bebas 30.12.2008.

    Valjda zato jer i fosil Marković i fosil Srebrić imaju aranžmane tamo!!!! Ono, žene, djeca sve besplatno!!! BANDA LOPOVSKA!!

  • kergotic 30.12.2008.

    sramota da moramo davat slovencima tolike pare a imamo sve to i nasoj zdravijoj hrvatskoj,lopova nikad dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare