To je to što me zanima!

Marković najavio odlazak: Dosta je bilo, povlačim se

Moji nasljednici na čelu HNS-a bi mogli biti Boban, Šuker ili Bilić. Igor Štimac nije kvalitetan, rekao je Marković najavljući kraj predsjedovanja Savezom
Vidi originalni članak

Odradit ću ovaj mandat do kraja. Siguran sam u to 99 posto. No nakon toga odlazim, neću se više kandidirati. Dosta je bilo, a svakome tko dođe poslije mene bit će jako teško, najavio je dugovječni predsjednik Hrvatskog nogometnog savez Vlatko Marković u razgovoru za Večernji list. Predsjednik HNS-a dugo već priča kako ne vidi adekvatnu zamjenu na čelu Saveza, no ima favorite koji bi mogli sjesti u njegovu fotelju.
- Mogli bi to biti Zvonimir Boban ili Davor Šuker. Pa čak i Slaven Bilić - priča Vlatko. Jednoga čovjeka ne shvaća ozbiljno, a upravo je on njegov najžešći oponent. Igor Štimac kao predsjednik HNS-a?
- Ne znam, govorimo o kvalitetnim ljudima - jasan je Marković.
Jedan od grijeha koji mu njegovi protivnici često spočitavaju je i izgradnja kampa u Tuhlju.
- Gradnja počinje nakon sjednice IO-a na kojoj ćemo članove upoznati s financijskom konstrukcijom. Odobre li, radovi će početi u roku mjesec dana, a sve će stajati oko 120 milijuna kuna - rekao je Marković za VL. Umjesto da na Maksimiru gledamo Messija u goste nam dolaze zidari iz Luksemburga. Zašto?
- Argentina je tražila silan novac. Bez Messija oko milijun i nešto eura, a s njim nebulozan iznos. No 3. ožujka dovodimo jednu od najboljih reprezentacija svijeta. Ne mogu reći koju - zagonetan je Marković za kraj razgovora.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • VezanIPriveden 29.10.2009.

    Tu mi nešto smrdi, hmm, ili su to moje noge.

  • god of war 29.10.2009.

    zašto se meni stalno brišu komentari???

  • labelwriter 29.10.2009.

    uzmite mene, ja kostam samo 100.000 kuna godisnje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare