To je to što me zanima!

Marku Pjaci Baggiova desetka: Moram igrati, to je najbitnije...

Pregovori su trajali dosta dugo, ali od početka sam htio u Fiorentinu. Drago mi je što se transfer realizirao, jedva čekam početi igrati, rekao je Marko Pjaca, kojem je ovo druga posudba zaredom
Vidi originalni članak

Marko Pjaca stigao je u Fiorentinu na posudbu iz Juventusa za dva milijuna eura, ali klub iz Firenze moći će otkupiti njegov ugovor ako bude zadovoljan onime što Marko pokaže na terenu. No za to će Juventusu morati platiti 20 milijuna eura.

Pjacu su predstavili u novom klubu, a dobio je broj 10, veliku odgovornost jer ne nosi bilo tko desetku. U Fiorentini su je nosili velikani poput Egista Pandolfinija, Alberta Galassija, Miguela Montuorija, Roberta Baggija, Ruija Coste...

- Pregovori su trajali dosta dugo, ali od početka sam htio u Fiorentinu. Drago mi je što se transfer realizirao, jedva čekam početi igrati - rekao je Marko Pjaca, kojem je to druga posudba zaredom, nakon što je proljetni dio prošle sezone proveo u Schalkeu.

POGLEDAJTE VIDEO

Pjaca je stigao u Juventus iz Dinama za 23 milijuna eura, bio je sjajan i nadomak prvog sastava, ali onda je stigla ta nezgodna ozljeda u prijateljskoj utakmici protiv Estonije, u kojoj je ozlijedio prednji križni ligament. Dugo mu je trebalo da se oporavi, vratio se na teren, ali formu i igru koja ga je dovela u Juventus nije vratio.

Ima vremena, tek su mu 23.

- Moram igrati, to je najvažnije. Sad sam u Fiorentini i jedino o čemu razmišljam je sjajna sezona. Nakon toga ćemo vidjeti što dalje - dodao je Pjaca.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Puta Madre 18.08.2018.

    Pozdravio te čačić onaj koji te poslao da igraš na oranici.nakon ozljede truba od posudbe do posudbe pa povratak u hnl.eto tako to ide a to neka zahvali najveće trenertvserviseru.

  • danijel23 10.08.2018.

    Odavno tvrdim da ce on biti u rangu hazarda i te ekipe a mozda i bolji, odlican, brz, jak, tehnicar, dribling sve sve... To ce i dokazati ako ga ozljede zaobidu

  • kirbi78 09.08.2018.

    Dobro priča talijanski,sretno Marko

Komentiraj...
Vidi sve komentare