To je to što me zanima!

'Marokanski Messi' na probi u Dinamu: Haitam već zabio gol

Haitam Fighil (8) došao je iz Maroka na desetodnevnu probu u Dinamo, a u nedjelju je odigrao prvu utakmicu i zabio gol. Želja mu je igrati u klubu Luke Modrića
Vidi originalni članak

YouTube senzacija iz Maroka, 8-godišnji 'wunderkind' Haitam Fighil preko interneta je osvojio čelnike Dinama, koji su malenog nogometaša doveli na desetodnevnu probu.

Talentirani Marokanac u nedjelju je odigrao svoju prvu utakmicu za 'modre' te  je odmah i zabio gol protiv godinu dana starijeg uzrasta. 

- Njegovi roditelji poslali su ga k nama jer je želio doći tamo gdje je stasao Luka Modrić. Prvi nam je slučaj da smo doveli ovako  talentiranog dječaka u toj dobi. No vratili bismo ga u Maroko na sljedeće dvije, tri godine pa bismo ga ponovno pozvali - rekao je šef Omladinske škole Dinama Romeo Jozak.

Fighil, poznat pod nadimku 'marokanski Messi' je impresionirao nogometni svijet potezima na YouTubeu, koje možete vidjeti u priloženom videu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • MissMadrid 19.11.2012.

    Kakve veze mali ima sa Messiem??? Po stilu igre je vise nalik Cristianu Ronaldu , Ronaldinhu , Riberyu i takvima. Vama je svaki klinac koji bi mogao postat odlican mali Messi! A nema veze s njim apsolutno nikakve!

  • zagorec-zlogonje 19.11.2012.

    bolje bi mu pasao nadimak "Ribery" po njegovom stilu igre......pa taj ni pravom mesiju nebi dao laptu

  • WOMANIZER 19.11.2012.

    šta mamić ulaže već u mlade nade, pa će ih poslije ucjenjivat i prodat, a pare stavit u svoj džep?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare