To je to što me zanima!

Marquinhos je sve dogovorio s Barcom, čeka se odluka PSG-a

Brazilski branič navodno je sve dogovorio s Barcelonom i sada još samo preostaje da PSG dogovori detalje transfera s katalonskim klubom i Marquinhos će postati novi Barcin igrač
Vidi originalni članak

Mladi brazilski branič Marquinhos (20) dogovorio je sve detalje ugovora s Barcelonom i na katalonskom klubu sada je 'samo' da dogovori transfer s njegovim sadašnjim klubom, PSG-om, ekskluzivno saznaje Goal.

Doznaju tako i da je Brazilac na sastanku u Madridu s Barcelonom dogovorio 4,5 milijuna eura godišnje plaće te tri milijuna eura naknade za transfer u katalonski klub.

Veći problem, čini se, za Barcelonu će biti pregovori s PSG-om, koji je već jednom odbio njihovu ponudu za Marquinhosa.

Goal je iz pouzdanih izvora saznao da su Marquinhosovi predstavnici itekako zainteresirani za odlaskom svog klijenta iz Pariza, iako je igračev agent Giuliano Bertolucci negirao kontakte s Barcelonom kada su ga pitali za komentar.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • strmi007 09.04.2016.

    propali igrač

  • biti 09.04.2016.

    nista od toga.. decko ima iskustva u barci vec 5 godina.. bar tako novine pisu.. on je svake godine u barci.. a niđe koristi od njega..

  • Xyster 09.04.2016.

    Ovaj se svaku godinu pradaje u Barcu, a onda ne bude ništa od toga. Parisu ne trebaju novci, stoga osim Ibrahimovića ne očekujem nikakva velike odlaske( pa ni Cavania), ostali će otiće tek ako Paris pronađe bolju zamjenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare