To je to što me zanima!

Marseille do slavlja u petoj minuti sudačke nadoknade

Marseille je slavio sa 2-1 kod Boulognea i tako su zadržali prednost nad drugim Auxerreom na pet bodova nastavivši put ka prvom naslovu od 1992.
Vidi originalni članak

Nogometaši Marseillea slavili su 2-1 na gostovanju kod Boulognea u sklopu 33. kola Le Championnata i tako zadržali prednost nad drugoplasiranim Auxerreom na pet bodova nastavivši kročiti ka prvom naslovu od 1992. godine. Vodio je Marseille kod pretposljednje momčadi prvenstvene ljestvice golom Mathieua Valbuene od 44. minute, ali je domaćin izjednačio pred sam kraj utakmice, u 82. minuti, preko Jeremyja Blayaca. Mreže su mirovale sve do sudačke nadoknade i činilo se da će Marseille pružiti priliku pratiteljima da ga malo sustignu pet kola prije kraja sezone, ali je potom branič domaćih Yoann Lachor igrao rukom u vlastitom šesnaestercu. Sudac je pokazao na 11 metara, a s bijele točke je precizan bio Taye Taiwo.
Drugoplasirani Auxerre je s lakih 4-1 kod kuće ispratio Lorient u utakmici u kojoj je gostujući sastav posljednji sučev zvižduk dočekao s dva igrača manje (isključeni Jeremy Morel u 58. i Fabien Audard u 87. minuti).
Od ostalih utakmica spomenimo tek gostujući remi Lensa Vedrana Runje kod Nice (0-0), kao i domaći remi Grenoblea Josipa Tadića protiv Sochauxa (2-2). Runje nije zaigrao za Lens zbog loma rebra, dok je Tadić cijelu utakmicu odgledao s klupe.

Le Championnat, 33. kolo:
Auxerre – Lorient 4-1
Boulogne – Marseille 1-2
Grenoble – Sochaux 2-2
Nice – Lens 0-0
Rennes – Nancy 0-0
Valenciennes – Le Mans 0-1

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vlaka 17.04.2010.

    Čudno, da nije neko još danas dobija u zadnjoj minuti!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare