To je to što me zanima!

Marseille zaključio polusezonu slavljem za potvrdu 1. mjesta

Nogometaši Marseillea jesenski su prvaci Francuske. U nedjeljnoj utakmici 19. kola Le Championnata izabranici Marcela Bielse svladali su Lille na Vélodromeu 2-1...
Vidi originalni članak

Marseille je u prošlom kolu ponovio neuspjeh prvog pratitelja PSG-a i izgubio. Parižani su jučer još jednom kiksali odigravši 0-0 s Montpellierom, ali Olympique im ovaj put nije uzvratio jednakom mjerom. Lille je u posljednjem kolu Ligue 1 u ovoj godini gostovao na Vélodromeu i izgubio 2-1.

Domaćin je poveo autogolom Nolana Rouxa u 32. minuti nakon kornera, a Lille se uspio vratiti nakon sat vremena igre. Pucao je Idrissa Gueye, a lopta se od bloka odbila u suprotni kut i završila u "maloj mrežici".

Veliku radost ispunjenom Vélodromeu i treneru Marcelu Bielsi donio je Michy Batshuayi krasnim golom devet minuta poslije i tako potvrdio čelnu poziciju Marseillea u ligi, tri boda ispred Paris Saint-Germaina.

Ligue 1, 19. kolo

  • Olympique Marseille - Lille 2-1 (Roux 32' (ag.), Batshuayi 69' / Gueye 61')
Idi na 24sata

Komentari 16

  • strmi007 21.12.2014.

    svaka čast

  • mata86 21.12.2014.

    i evo ovo sto sam vec rekao...marseille radi fantastican posao bielsa stvarno radi dobar posao nadam se da ce na kraju osvojiti ligue 1 iako nema takvu sirinu klupe kao PSG i mislim da bi ovo mogla bit jedina prepreka da postanu prvaci...liga prvaka ako ce tako nastaviti biti sigurno a ligue 1 cemo jos vidjeti...

  • DoridDragović 21.12.2014.

    neka,nek osvoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare