To je to što me zanima!

Martić i Zaniewska se rastale, vodit će ju trenerica iz Srbije

Dućanka je pod godinu dana mlađom Zaniewskom osvojila prvi turnir u karijeru, bilo je to krajem travnja u Istanbulu, a po još veće stvari krenut će s Biljanom Veselinović
Vidi originalni članak

U sezoni u kojoj će za jedan dan, u ponedjeljak, postati druga najbolja hrvatska tenisačica u povijesti gledajući rang-listu Petra Martić završit će svoju suradnju s trenericom Sandrom Zaniewskom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Martić, koja će sutra biti 15. na svijetu, a u Hrvatskoj je bolja bila samo Iva Majoli - četvrta, rastaje se s Poljakinjom s kojom je i više nego uspješno revitalizirala svoju karijeru nakon dugotrajne borbe s ozljedama. I ne samo revitalizirala, nego počela igrati najbolji tenis života koji ju je, ove godine između ostalog, odveo i na "mali" Masters u Zhuhaiju gdje će igrati tenisačice od 9. do 20. mjesta. Bit će ondje i Donna Vekić.

WTA WUHAN A imala ju je... Martić ispala od 1. na svijetu nakon velike bitke

Dućanka je pod godinu dana mlađom Zaniewskom osvojila prvi turnir u karijeru, bilo je to krajem travnja u Istanbulu, a po još veće stvari krenut će s Biljanom Veselinović. U teniskim krugovima već zvučnim imenom jer Novosađanka je radila s Dashom Gavrilovom, Aleksandrom Krunić, Alize Cornet, Lucie Šafarovom, Katerinom Srebotnik... Gavrilova, Šafarova i Srebotnik uz nju su došle do Top 20.

VEKIĆ I MARTIĆ Bravo, cure! Hrvatska prvi put ima dvije tenisačice u Top 20

Bit će to, zapravo, "reuspostava" suradnje jer Martić i Veselinović prvi su put zajedno počele raditi u proljeće 2016. godine. Međutim, tada su za Martić upravo krenuli problemi s leđima, pa se vraćala kroz treninge u Schüttler-Waske akademiji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 20.10.2019.

    jel' to i petra mase zastavom duginih boja?

  • KristijanCro 20.10.2019.

    Opet bratstveno jedinstveni članak

  • LiLu 20.10.2019.

    ako 50 % wta nisu lezbe ma bog me ubio !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare