To je to što me zanima!

Martić ispala u Portorožu iako je bila prva nositeljica turnira...

Lijepo je bilo igrati pred svojom publikom. Na prvi pogled ždrijeb turnira nije mi bio nimalo ugodan, ali odigrala sam stvarno dobro. Čekala sam svoje šanse i iskoristila ih, rekla je Slovenka Kaja Juvan nakon pobjede
Vidi originalni članak

Nakon Tereze Mrdeže, u 1. kolu WTA turnira u slovenskom Portorožu ispala je još jedna hrvatska tenisačica - Petra Martić.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Petre Martić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na ovom turniru tvrde podloge, Martić (32. na WTA ljestvici) je bila postavljena za prvu nositeljicu, a bolja je od nje, sa 6-3, 6-4, bila 20-godišnja slovenska tenisačica Kaja Juvan (103. na WTA ljestvici).

Juvan je bolje otvorila meč te je povela 3-1. Tad Martić vraća break zaostatka, ali i kod 2-3 gubi dva gema u nizu zbog čega je izgubila i prvi set.

U drugom setu ključni trenutak se dogodio kod 2-2 kada Juvan još jednom oduzima servis hrvatskoj tenisačici i prednost čuva do samoga kraja.

- Lijepo je bilo igrati pred svojom publikom. Na prvi pogled ždrijeb turnira nije mi bio nimalo ugodan, ali odigrala sam stvarno dobro. Čekala sam svoje šanse i iskoristila ih - rekla je Juvan nakon pobjede protiv hrvatske tenisačice. (mg)

WTA Portorož, 1. kolo:

Kaja Juvan (Slo) - Petra Martić (Hrv/1) 6-3, 6-4

Viktoria Kuzmova (Svk) - Tereza Mrdeža (Hrv) 6-2, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Van Bladb 14.09.2021.

    KBK

  • 14.09.2021.

    Nikad nisi bila neka igracica,to je tvoja realnost Petra...

  • ante024 14.09.2021.

    Uzasna igra danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare