To je to što me zanima!

Martić je skočila 30 mjesta pa otkazala idući meč zbog ozljede

Petru će u ždrijebu WTA turnira u Palermu zamijeniti igračica iz kvalifikacija. Martić bi sljedeći nastup trebala imati na WTA 250 turniru na zemljanoj podlozi u Varšavi, koji je na rasporedu od 25. do 31. srpnja
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić je nakon pobjede na WTA turniru u Laussanei odlučila preskočiti igranje u sljedećem tjednu na turniru u Palermu, za koji je bila prijavljena. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ždrijeb joj u prvom kolu za suparnicu dodijelio Kineskinju Shuai Zhang (WTA - 37.), ali je 31-godišnja hrvatska tenisačica odustala od nastupa, a kao razlog je navela bolove u skočnom zglobu.

Petru će u ždrijebu zamijeniti igračica iz kvalifikacija. Martić bi sljedeći nastup trebala imati na WTA 250 turniru na zemljanoj podlozi u Varšavi, koji je na rasporedu od 25. do 31. srpnja.

Ona je trijumfom napravila skok od čak 30 mjesta na WTA listi i sada je 55. igračica svijeta.

Donna Vekić je zamijenila mjesta s Anom Konjuh, pa je sada Donna 88., a Ana 89. na svijetu. Ogroman napredak napravila je i Tara Wuerth koja je osvojila ITF turnir u Rimu, a to joj je donijelo skok od 79 mjesta na 158. poziciju. 

Poljakinja Iga Swiatek i dalje je nedodirljivo prva na WTA listi s 8336 bodova, ispred Estonke Anette Kontaveit i Grkinje Marije Sakkari. Jedina promjena među prvih 10 je skok Amerikanke Jessice Pegula s osmog na sedmo mjesto.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare