To je to što me zanima!

Martić nestala torba prije dva tjedna! Do danas joj niti traga

Unatoč svim stresovima uspjela je sabrati glavu i stići do posljednje prepreke kvalifikacija za prestižni turnir u Cincinnatiju. Petru čeka dvoboj protiv sjajne Ukrajinke Kalinine
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA - 58) na korak je od ulaska u glavni ždrijeb WTA 1000 turnira u američkom gradu Cincinnatiju. U nedjelju će od 17:30 sati pokušati preskočiti posljednju prepreku u kvalifikacijama te pobijediti Ukrajinku Anhelininu Kalininu (WTA - 52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je značajan pothvat sam po sebi, a pogotovo uzevši u obzir stresove koje je proživljavala posljednjih dana. Naime, prije više od dva tjedna ostala je bez torbe na kratkom letu od Varšave do Amsterdama, javlja Croatian Tennis.

- Petrina torba je izgubljena/ ukradena na kratkom letu od Varšave do Amsterdama prije više od 2 tjedna, no objašnjenja ni odgovora gdje je torba nema ni nakon više od ta 2 tjedna - piše stranica specijalizirana za hrvatske tenisače i tenisačice te tenis generalno pa dodaje:

- U pitanju je LOT Polish Airlines kompanija.

Uz nedaću koja ju je snašla posljednjih dana Petra je uspjela sabrati glavu i fokusirati se isključivo na tenis. Pa će današnji možebitni uspjeh biti još i veći ako pobijedi Kalininu i plasira se na glavni turnir prestižnog turnira u Cincinnatiju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare