To je to što me zanima!

Martić preokrenula 12. igračicu svijeta, slijedi 'čudo od djeteta'

Meč je bio pun preokreta. Petra je povela 4-2, da bi onda izgubila čak šest gemova u nizu. U drugom setu, pak, suprotna priča. Isti rezultat imala je Ruskinja, a onda je Martić uzela pet gemova zaredom...
Vidi originalni članak

Petra Martić ponovno je pokazala da je u vrlo dobroj formi. Nakon što je lagano prošla kvalifikacije, u prvom kolu jakog turnira u Cincinnatiju, Martić je pobijedila Ruskinju Dariu Kasatkinu, 12. tenisačicu svijeta, sa 4-6, 6-4 i 6-3.

Meč je bio pun preokreta. Petra je povela 4-2, da bi onda izgubila čak šest gemova u nizu. U drugom setu, pak, suprotna priča. Isti rezultat imala je Ruskinja, a onda je Martić uzela pet gemova zaredom.

U odlučujućoj dionici Petra je gubila servis jednom, ali je break napravila dvaput i došla do pobjede. Kasatkina je napravila čak 12 dvostrukih pogrešaka, dok je Petra bila nešto stabilnija na servisu (tri asa i tri duple greške).

Drugo kolo donosi joj 16-godišnju Amandu Anisimovu, domaću djevojku s pozivnicom, koja je sve oduševila prošle sezone, kada je s 15 godina projurila do titule na juniorskom US Openu. U ožujku je u Indian Wellsu pobijedila Petru Kvitovu.

Uz atraktivan izgled i agresivnu igru, podsjeća na Kanađanku Eugenie Bouchard. Nadamo se da neće krenuti njezinim teniskim stopama...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hbcro7 15.08.2018.

    Anisimova će ovaj mjesec imati 17, trenutno 173 na svijetu, zvuči super dok ne skužiš da su mnoge bile među top 50- 100, neke i osvajale turnire u tim godinama. Jest talentirana i ima potencijala ali ne bih rekao da je čudo od djeteta. Petra ima jako puno varijacija u igri, lijepo ju je gledati kad dobro igra. Nije samo udri jako i udri jače kao kod većine cura. Sretno.

  • Netko_Iz_Mase_1 15.08.2018.

    cura je ko bombona

Komentiraj...
Vidi sve komentare