To je to što me zanima!

Martin Demichelis: Naše šanse uopće nisu male u Dortmundu

'Nismo primili pogodak i to je veliki kapital za uzvrat. Uzdam se u puno činjenica, a jedna od njih govori da smo tijekom ove sezone zabijali u gostima i Milanu i Zenitu'
Vidi originalni članak

Martin Demichelis, iskusni 32-godišnji argentinski nogometaš Malage, uvjeren je da njegova momčad ima šansu u uzvratu kod Borussije izboriti polufinale Lige prvaka.

Podsjetimo da je prva utakmica ova dva kluba, u Malagi, završila bez pobjednika, ali i pogodaka.

- Nismo primili pogodak i to je veliki kapital za uzvrat. Uzdam se u puno činjenica, a jedna od njih govori da smo tijekom ove sezone zabijali u gostima i Milanu i Zenitu. Zašto ne bi postigli i jedan pogodak u Dortmundu - upitao se Demichelis i nastavio:

- Mi smo iskusna momčad, puno je kod nas igrača koji sigurno neće podlegnuti pritisku koji nas čeka u Dortmundu. Uvjeren sam da nikakve kardinalne pogreške nećemo napraviti u uzvratu. Zapravo, naše šanse uopće nisu male u Dortmundu. Apsolutno moram napomenuti kako je Borussija odlična momčad i mi znamo na koga smo se namjerili, ali imamo i vjeru u sebe. I mi smo kvalitetni, tako da su, mislim, šanse podjednake nakon ovakvog prvog rezultata - zaključio je obrambeni nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pametnih_li_ljudi 05.04.2013.

    pellegriniju daj par zvjezda ( moze cak i zaboravljenih) i dobre igrace, a on ce zauzvrat napraviti fantasticnu ekipu

  • lukens1 05.04.2013.

    ako Malaga prodje onda bi se mogao snimit film nemoguca misija 5

  • evenstar 04.04.2013.

    Pa jucer kao da sam gledao 11 Torresa kako igraju za Borusiju. Sve ono promasit je nemoguce, strasno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare