To je to što me zanima!

Martin Jol: Berbatov je najveće pojačanje u povijesti Fulhama

Ponosan sam na dolazak Berbatova, a mislim da se tako moraju osjećati i navijači našega kluba, rekao je trener Fulhama Martin Jol koji je već trenirao Berbatova...
Vidi originalni članak

Platio je Fulham za Berbatova oko četiri milijuna engleskih funti dosadašnjem klubu Bugarina, Manchester Unitedu, a najsretnijim čovjekom se nakon ovog transfera doima trener Fulhama Martin Jol.

Makar se Hrvat Mladen Petrić vrlo brzo u Fulhamu pokazao kao sjajna ljetna napadačka investicija, Jol je konstantno govorio da su mu i dalje potrebna napadačka pojačanja.

- Osjećaje koje nosim u sebi su posebni. Ponosan sam na dolazak Berbatova, a mislim da se tako moraju osjećati i navijači našega kluba. Po meni je dolazak Berbatova najbolji transfer u povijesti kluba - rekao je trener Jol koji je imao Berbatova u svojoj svlačionici dok su obojica boravili u Tottenhamu.

- Tada se pričalo mnogo o njegovom odlasku. Rekao sam tada da samo preko mog mrtvog tijela Berbatov može otići nekuda. Jako se dobro poznajemo i međusobno cijenimo. To je fantastičan nogometaš i bit će od goleme koristi Fulhamu - konstatirao je nizozemski strateg.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 31.08.2012.

    Mozda, ali ove sezone ce Petric dati vise.

  • Ivan cro_1 31.08.2012.

    e sad stvarno imaju napad,vidit cemo oce li biti dovoljno da uhvate neku od pozicija koje vode u europu..

  • Lyoto_Machida 31.08.2012.

    Berba je kralj, kad se sjetim one utakmice protiv Liverpoola i kaj im je radil ufff...sretno Berba, once a red, always a red!

Komentiraj...
Vidi sve komentare