To je to što me zanima!

Martin: Ovo je moj put, do vrha se može samo na najteži način

U dramatičnom finišu Damir Martin je osvojio srebrnu medalju u samcu, a nakon utrke u njemu nije bilo ni grama tuge već je rekao kako obožava svoje glavne konkurente Syneka i Drysdalea
Vidi originalni članak

Nadam se da će se Mahe (Drysdale, op.a.) sjećati ove medalje. Ovo je sjajna najava nastavka karijere, iduća dva, tri olimpijska ciklusa. U šoku sam, dao sam sve od sebe i presretan sam srebrom, rekao je Damir Martin za HRT.

Iscrpljen od dramatičnog finiša u kojem je za sedam tisućinki izgubio zlato Damir je jedva govorio.

- Fizički sam gotov, zadnji atom snage sam dao. Mislim da sam izgubio za 0,07 ili 0,05 sekunde. Presretan sam srebrom - priča Martin.

Ovakva utrka rijetko se kada viđa na velikim natjecanjima poput Olimpijskih igara.

- Ma ja znam jedino tako, jedino na težak način. To je moj put, nizbrdo se nikada ne dođe do vrha. Do vrha se može samo na najteži način.

Kako sam kaže, čovjeka koji mu je za dlaku uzeo zlato ne može mrziti.

Obožavam svoje izravne protivnike jer su mi glavni konkurenti, ali i najveća podrška. To je takva disciplina, nemamo nikoga iza sebe da nas bodri nego samo jedni druge. Samo brutalnom željom može se osvojiti ovakva medalja. Hvala im svima i najavljujem da se vidimo u Tokiju - zaključio je presretni Martin.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 13.08.2016.

    fenomenalna utrka, cestitke Damiru na fantasticnom uspjehu

  • spacegoddess 13.08.2016.

    veslao je za cisto zlato .. zadnjih 200 m senzacionalno.. lopovluk cisti

  • qracodovce 13.08.2016.

    Bravo Damire! Ustao sam sa stolice i zapljeskao, bio sam siguran da je prvi....a nekako ni sada nisam 100 % uvjeren da nije. Koja šteta.... Ipak, gigantski uspjeh! Moj naklon do poda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare