To je to što me zanima!

Martin Taylor: Mentalno sam se potpuno oporavio

Čovjek koji je Dudua poslao na bolovanje odigrao je prvu utakmicu nakon događaja koji je oštetio Arsenal, a pogotovo hrvatsku reprezentaciju
Vidi originalni članak

Naravno da sam u to vrijeme bio u šoku. Nije mi bilo lako, događalo se toliko toga oko mene, rekao je čovjek koji je Eduarda s travnjaka poslao u "razgledavanje bolnica".
- Samo sam želio biti siguran da je s Eduardom sve u redu i sretan sam što je sve dobro prošlo. Puno stvari može poći po zlu kod takvih operacija i puno mi znači što se ništa nije zakompliciralo - dodao je Martin Taylor.
U subotu je Taylor protiv Wigana odigrao prvu utakmicu za Birmingham od 23. veljače, kada je neopreznim startom ozlijedio Eduarda. Fizički je bio spreman zaigrati i ranije, ali problem je bio u njegovom psihičkom stanju.
- Kada se igrač vraća nakon takvog šoka, naravno da trener želi biti potpuno siguran da je igrač 100 % fokusiran na igru. Da je drugačije, ne bi bilo smisla vratiti se utakmicama. Vjerujem da sam sada mentalno potpuno u redu, dovoljno oporavljen da opet igram premierligaški nogomet - ispričao je stoper Birminghama.
Taylor stalno prati tijek Eduardova oporavka i ohrabruje ga činjenica da su svi izvještaji liječnika pozitivni.
- Sudeći po svemu što sam čuo, Dudu je na dobrom putu da se potpuno oporavi. Nadam se da će se vratiti što prije, njegov povratak izuzetno bi razveselio njega, ali i mene - tvrdi 29-godišnji Englez.
Dodao je i da će uskoro ponovno posjetiti Eduarda. Već ga je posjetio u bolnici Selly Oak, no Eduardo tvrdi kako se toga, "zahvaljujući" lijekovima protiv bolova, ne sjeća.
- Definitivno ga želim ponovno posjetiti. To je nešto što želim napraviti i to ponavljam cijelo vrijeme - završio je Taylor u razgovoru za Birmingham Mail.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_33155 19.02.2009.

    Dajte pustite Taylora na miru. POmirite se s tim da je on NAJBOLJI da je on CAR. MARTINE TAYLOR, VOLIM TE NAJVIŠE NA SVIJETU

  • Ronaldinho legenda 08.04.2008.

    Kaj se ti imaš mentalno oporavit ped... jedan a šta je s Eduardom, on je u bolnici a ne ti seljačino, on bi se trebao oporaviti

  • sky7 08.04.2008.

    Ma ti mentalno nikada nisi niti bio dobro, da bi se oporavio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare