To je to što me zanima!

Mascherano: Žao mi je, ali nisam vam ja za kapetana

Novi argentinski izbornik Diego Maradona htio je veznjaku “redsa” dati vrpcu, no ovaj je tu čast odbio. Mascherano misli da nije spreman za to
Vidi originalni članak

U Englesku, zemlju koja mu nikad neće oprostiti “božju ruku” iz 1986. godine, novi argentinski izbornik Diego Maradona doputovao je s namjerom da Javieru Mascheranu uruči kapetansku vrpcu.
No plan mu je propao. Diego je ostao u čudu kad se Liverpoolov veznjak zahvalio i mrtav hladan odbio traku koju su prije njega nosili veliki Diego, Riquelme, Passarella, Ayala, Simeone, Batistuta...
- Kratko smo porazgovarali i objasnio mi je kako želi da baš ja budem kapetan Argentine - rekao je Javier Mascherano pojasnivši zašto nije prihvatio tu čast:
- Nije dobio odgovor koji je očekivao. Žao mi je, ali morao sam mu reći kako ne osjećam da bih mogao biti taj. Uostalom, mi još imamo kapetana. To je Javier Zanetti.
Liverpoolov “razbijač” protivničkih napada bio je do kraja iskren:
- Ja nemam takav status u svlačionici da bih se postavio kao vođa. Na travnjaku ću se boriti do kraja i podviknuti ako treba, no izvan terena nisam taj. Da bi bio pravi kapetan, igrač mora biti rođen za to.
Javier Zanetti nosio je vrpcu protiv Čilea, ali njemu je već 35 godina. Maradona očito traži novoga vođu.


Javier Zanetti

Nosio vrpcu protiv Čilea, no već mu je 35. Diego želi novog vođu.

Lionel Messi

Barcelonin napadač rođeni je vođa, no možda je još premlad (21).

Sergio Aguero

Diego ga obožava. Maradonina kći s njim je u vezi i ubrzo će roditi.

KAD MESSI I AGÜERO NE MOGU POBIJEDITI...
Diego Maradona došao je za izbornika umjesto Alfija Basilea, kojem je uspjelo nemoguće. S Agüerom i Messijem u momčadi nije pobijedio nikoga gotovo godinu dana, sve do pobjede nad Urugvajem 2-1. “Cipelu” je dobio nakon poraza u Čileu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Carme 03.11.2008.

    Pošteno od njega. Većina sigurno ne bi dvaput mislila prije nego što uzme titul u\"nacionalnog šefa\" pa makar bili neadekvatni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare