To je to što me zanima!

Maskota Borussije glumila da urinira po autobusu Bayerna

Bayernu kao da nije bilo dovoljno to što su izgubili od Borussije Dortmund pa se s njihovim ambicijama za naslov našalila i duhovita maskota, bumbarica Emma
Vidi originalni članak

Iako o Nijemcima kruži mišljenje da su hladan i neduhovit narod, jedna obična maskota mogla bi potpuno promijeniti taj stav. 

Bumbarica Emma, maskota Borussije Dortmund, uslikana je kako urinira po autobusu Bayerna. Ili se barem, što je ipak vjerojatnije, pravi da se olakšava po prijevoznom sredstvu ljutog suparnika u borbi za naslov prvaka Njemačke. Dodatan šamar Borussija je Bayernu opalila službenim priopćenjem kojim su objasnili što je njihova maskota točno radila.

- Ma, glupost. Emma je pametna sedmogodišnja bumbarica koja jako dobro zna da se njezin kostim ne može otkopčati sprijeda pa bi skidanje istoga bilo uistinu teško. Emma je samo provjeravala ispravnost guma na Bayernovu prekrasnom autobusu jer je htjela biti sigurna da će naši dragi gosti sretno putovati kući - stoji u objašnjenju kluba iz Dortmunda. 

Emma je ulovljena u srijedu nakon pobjede u Dortmundu te je slikovito dočarala što su Dortmundovi igrači napravili Bayernovim nadama u naslov.  Kako god bilo, Emma je sigurno jedna od duhovitijih bumbarica u Njemačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rođo rođin1 13.04.2012.

    dragi moji novinari koji pišete da u njemačkoj nema baš tak nekog pretjeranog rivalstva,onda vi nažalost stvarno neznate štaje bundes liga.još nije kasno da krenete put gelzenkirhena i sutra pogledate susjedsi drbi S-04-BVB,pa da se uvjerite šta je rivalstvo u bundesligi.

  • DinamoZagrebFan 13.04.2012.

    hrabar potez za nekog ko je odjeven ko niskotarifni dikobraz:)

  • Walton Simons 13.04.2012.

    baš je fora ta maskota - jednom je svratila u Bayernov fan shop i zezala se

Komentiraj...
Vidi sve komentare