To je to što me zanima!

Masters: Roddick bolji od Davidenka, šok za Rogera

Američki tenisač Andy Roddick pobijedio je u prvom susretu Crvene skupine masters Cupa u Šangaju Rusa Nikolaja Davidenka 6-3, 4-6 6-2
Vidi originalni članak

Već na startu Mastersa u Šangaju prvi igrač svijeta je pokleknuo. Bolji od Rogera Federera 3-6, 7-6 (1), 7-5 bio je Čileanac Fernando Gonzalez. Ovo je prvi poraz u velikog Švicarca u natjecanju po skupinama na Mastersu u karijeri. Dosad je nanizao 15 pobjeda, a nakon prvog seta činilo se da će nastaviti niz.
No Gonzalez je u drugom i trećem setu bio jednostavno briljantan. U tie-breaku je furioznom igrom na brzinu došao do 6-0 i lako izjednačio na 1-1. U drugom gemu trećeg seta Roger je imao 0-40 na servis Čileanca, no ovu priliku nije iskoristio. Gonzalez svoju u 11. gemu jest i to mu je bilo dovoljno za iznenađujuću pobjedu. Koliko je doista iznenađujuća, pokazuje sljedeći podatak - ovo je njegova prva pobjeda u 11 mečeva!
Američki tenisač Andy Roddick pobijedio je u prvom susretu Crvene skupine Masters Cupa u Šangaju Rusa Nikolaja Davidenka u tri seta (6-3, 4-6 6-2) . Prva dva tenisača iz svake skupine idu u polufinale. Ovom pobjedom je Roddick povisio svoju prednost u međusobnim susretima s Davidenkom na 5-0. U drugom meču ove skupine sastaju se Roger Federer i Čilenac Fernando Gonzalez. U nedjeljnim suretima Zlatne skupine Rafael Nadal je bio bolji od Đokovića 6-4, 6-4, a drugi Španjolac David Ferrrer je slavio nad Francuzom Gasquetom 3-6, 6-3, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare