To je to što me zanima!

Mate Bilić zabio, asistirao, pokušavao... ali uzalud!

Sedmi gol Mate Bilića nije pomogao njegovom Sportingu da izbjegne uvjerljivi domaći poraz od madridskog Atletica 5-2 u 14. kolu Primere...
Vidi originalni članak

Bilić je poentirao glavom nakon kornera već u 4. minuti dvoboja u Gijonu i doveo Sporting u vodstvo, koje je trajalo vrlo kratko. Već u 5. minuti je Serigo Agüero postigao prvi od svoja dva gola na utakmici. Drugi je zabio u 41. minuti. U nastavku su se Diego Forlan s dva pogotka i Maxi Rodriguez s još jednim pobrinuli za uvjerljivu pobjedu Madriđana, dok je drugi gol za Sporting zabio David Barral u 61. minuti. Loptu mu je prije njegovog lijepog udarca sa 18 metara daljine, iskosa s desne strane, glavom spustio baš Bilić.
Bilić je uz postignuti gol i asistenciju imao još čak sedam pokušaja prema golu, ali niti jedan od njih nije odsjeo na pravom mjestu. Obrana Atletica često je baš Biliću uspješno namještala zamke zaleđa.
Odigrana je još jedna utakmica 14. kola. Villarreal i Getafe odigrali su na El Madrigalu 3-3. Gosti su nakon prvog poluvremena vodili s 3-0 golovima Granera, Martineza i Casguera. Ipak, ''žuta podmornica'' je uspjela spasiti jedan bod, koji je nakon 45 minuta igre izgledao praktički nedohvatljiv. Robert Pires je zabio u 55. minuti, Sebestien Eguren u 83., a Giuseppe Rossi u 86. minuti.



PRIMERA, 14. KOLO:
SPORTING - ATLETICO 2-5 (Bilić 4, Barral 61 / Agüero 5, 41, Forland 57, 81, Rodriguez 72)
VILLARREAL - GETAFE 3-3 (Pires 55, Eguren 83, Rossi 86 / Granero 10, Martinez 17, Casguero 30)
BARCELONA - VALENCIA (22.00)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare