To je to što me zanima!

Roberto Mancini izbacio Vidića iz momčadi, ohrabrio Kovačića

Trener Intera Roberto Mancini najavio je utakmicu protiv Cagliarija kao prijelomnu, a Mateo Kovačić mogao bi dobiti i važniju ulogu u sastavu. Nemanja Vidić izbačen je
Vidi originalni članak

Momčad Intera od 21 sat igra važno gostovanje na Sardiniji kod Cagliarija. Bit će to sudar dojučerašnjih dinamovaca Duje Čopa i Marcela Brozovića. Osim njih, Mateo Kovačić već se situirao među "nerazzurrima", ali u posljednje vrijeme trener Roberto Mancini ne voli mu davati veću minutažu.

- Nisam još odlučio koji će igrači početi, ali Mateo je među nositeljima naše igre kao i Hernanes i ostali. Oni  su svi odlični igrači, pravi profesionalci i dobit će priliku. Uvijek će biti promjena jer imamo dosta utakmica - rekao je Mancini u najavi utakmice pa dodao:

- On mora još napredovati, ali jednog dana bit će temelj Intera, on je budućnost kluba. Teško je njemu kao 20-godišnjaku razumjeti neke taktičke aspekte, ali ima neke druge prednosti.

Vidića izbacio zbog nediscipline

Srbijanski branič Nemanja Vidić više nije član prve momčadi Intera. Odlučio je tako Mancini nakon što je Vidić oklijevao sa zagrijavanjem na utakmici Europske lige protiv Celtica. Andrea Rannochia trebao je izaći, Mancini je poručio Vidiću da se zagrije, ali njemu se izgleda to baš i nije dalo.

- Prvo je presporo namještao kostobrane, a onda polako odšetao do mjesta predviđenog za zagrijavanje rezervnih igrača, što me je strašno iživciralo. Odlučio sam vratiti ga na klupu, nisam htio napraviti zamjenu.

Gostovanje kod Cagliarija prilika je za treću pobjedu u nizu milanskih crno-plavih.

- Nadamo se trećoj pobjedi u nizu, ali bit će teško protiv Cagliarija. Moramo se bolje braniti. Zola? Njegove momčadi je uvijek teško pobijediti, po godinama smo tu negdje i drago mi je da mu ide dobro.

Xherdan Shaqiri nakon dolaska iz Bayerna polako dolazi u pravu formu, smatra talijanski trener.

- On je sve bolji, ima iskustvo igranja u velikom klubu kao što je Bayern. Kao razigravač je dobar i može igrati s Kovačićem i Hernanesom. Imam momčad s najmanje 18 dobrih igrača - zaključio je Mancini.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • admiral 23.02.2015.

    Vidić igra čitavu utakmicu, ja po naslovu zaključio da je odigrao svoje što se tiče Intera

  • zokinjo 23.02.2015.

    Brozović se odmah snašao i sjajno igra,a oko Kovačića stalno neke alibi priče nakon godina u Interu, koje gluposti

  • dobro jutro 23.02.2015.

    Ovaj ga Mancini pametuje a dosad statisticki je napravio manje od Mazzarija a dobio je 5-6 novih igraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare