To je to što me zanima!

Mateo Kovačić je po prvi put ispao iz kadra, kazna Zidanea?

Veznjak Real Madrida Mateo Kovačić nije u momčadi za utakmicu protiv Seville. Nema kartone niti je itko iz kluba rekao da je ozlijeđen. Otkako je stigao u Real, prvi put neće biti ni na klupi
Vidi originalni članak

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je na konferenciji za medije najavljujući utakmicu protiv Seville hrabrio Benzemu, govorio o Wolfsburgu, odbijao komentirati sudar Barcelone i Atletica...,  a onda je koji sat kasnije objavljena momčad za susret sa Sevillom. U njoj nema Matea Kovačića.

- Mateo kartone nema, a nitko iz kluba nije objavio da je ozlijeđen. Neobično i zabrinjavajuće - piše portal Goal pa nastavlja:

- Ili je Zizou 'opalio' Kovi neke sankcije ili je možda zbog toga što je skrivio gol u prošloj utakmici. Ništa manje nije zabrinjavajuće ako je razlog taj da je Kova - prekobrojan.

Otkako je stigao u Real, prvi je ovo put da je Kova izvan igračkog kadra. Da neće biti ni na klupi. Naravno, ne računamo kad je bio suspendiran zbog crvenog kartona.

Osam puta nije igrao (PSG, Celta, Las Palmas, Sevilla, Barcelona, Betis, Espanyol, Atletico), ali u svim tim susretima je sjedio na klupi. Od veznih igrača pozvanih za susret sa Sevillom tu su Kroos, James, Casemiro, Modrić i Isco dok su od napadača to Ronaldo, Benzema, Lucas Vasquez, Jese i Bale. Prilično kompletan kadar.

- Znači li to osjetno manje minuta za Kovačića do kraja sezone? A Euro se bliži - napominje Goal.

Kompletnu i detaljnu statistiku Matea Kovačića u Realu možete pogledati na portalu Goal. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • raulgonzalez 20.03.2016.

    kova se za svoje godine okrece kao bager

  • tornado_ 20.03.2016.

    mateo je limitiran igrač...nikad neće biti top klasa kao modrić ili rakitić

  • kiko3655 20.03.2016.

    kova je super samo triba biti vise drzak .. ovako ce zavrsiti kao Niko Krancar

Komentiraj...
Vidi sve komentare