To je to što me zanima!

Mateo Kovačić: Ne bojimo se mi Italije, oni se više boje nas

Interov veznjak na praznom Poljud vjerojatno će priliku dobiti od prve minute. Jako je dobro upoznat sa snagom talijanskih reprezentativaca i kaže kako ih se ne boji
Vidi originalni članak

Veliki je hendikep igrati u Splitu bez navijača, oni su uvijek 12. igrač Hrvatske. Bit će nam teško, ali spremni smo i motivirani za osvajanje sva tri boda, kao što smo pokazali i na San Siru, rekao je Mateo Kovačić za HNS-ovu službenu stranicu.

Hrvatski reprezentativci okupili su se pred prijateljsku utakmicu s Gibraltarom u nedjelju (7.6.) te kvalifikacijsku s Italijom na praznom Poljudu u petak (12.6.). 

- Ne trebamo se bojati Italije, oni se više boje nas nego mi njih. Kvalitetni su, dobro se brane, a igračima Juventusa mogla bi biti i prednost što još moraju odigrati finale Lige prvaka u subotu jer će tako ostati u punom pogonu.

Protiv Italije izbornik Niko Kovač ne može računati na Lovrena, Ćorluku i Modrića. Ovog posljednjeg na terenu bi mogao zamijeniti upravo Kovačić.

- Nekoliko važnih igrača će nam nedostajati, ali mislim da imamo kvalitetne zamjene - rekao je Mateo.

Prije Italije treba odraditi i prijateljsku utakmicu s Gibraltarom, a u njoj je najvažnije da se nitko ne ozlijedi.

- Moramo pokazati najbolje što znamo i protiv Gibraltara i protiv Italije. Drago mi je što ćemo igrati i u Varaždinu, tamo svakako moramo pobijediti, ali i čuvati se ozljeda kako bismo bili svi spremni za Italiju.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Glasaj za HSP1861 03.06.2015.

    Ma mi smo favoriti.

  • El Tractor 03.06.2015.

    Kovačić maestro očekujmo njegovu eksploziju sljedeće sezone :)

  • MARLES 03.06.2015.

    Ovaj decko ce u Francuskoj ako Bog da zdravlja iskocit sa klasom u stilu Jamesa u Brazilu...samo da ne igra u ovom interu u formaciji 4-3-1-2 na ljevom krilu i to ne onom napadackom nego bas krilu

Komentiraj...
Vidi sve komentare