To je to što me zanima!

Mateo Kovačić: Nema pritiska, u Brazil trebamo otići s guštom

Mateo Kovačić bi uz Modrića i Rakitića trebao biti siguran u veznoj liniji. Mateo je veliki Nikin adut za Mundijal, a vezna linija je naša najveća uzdanica na SP-u...
Vidi originalni članak

Nije mu ovo baš bila sezona za pamćenje u velikom Interu, ali je onda u smiraj Serie A Mateo Kovačić pokazao vrhunsku klasu. Njegove asistencije protiv Lazija oduševile su Apenine.

- U jednom sam trenutku tijekom sezone u Interu osjećao nedostatak samopouzdanja. To je sad iza mene - kaže Mateo, koji će se 12. lipnja u Sao Paulu naći na suprotnoj strani s čovjekom koji mu je dolaskom “oteo” mjesto u prvom sastavu Intera - Hernanesom.

- Malo smo razgovarali o našoj utakmici. Rekao sam mu da ćemo nastaviti razgovor nakon te utakmice. Protiv Brazilaca imamo priliku pokazati talent pred očima cijelog svijeta - rekao je Kovačić i nastavio:

- Mislim da ne smijemo osjećati nikakav pritisak, nema pritiska. U Brazil moramo otići s guštom. S guštom se treba i pripremati, a naravno, s guštom treba i igrati.

Mateo je veliki Nikin adut za Mundijal. On je uz Luku Modrića i Ivana Rakitića siguran u vezi. Vezna linija je naša najveća uzdanica.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • NEOPISIVO 24.05.2014.

    Prvi tim: Pletikosa, - Srna, Šifo, Lovren, Ćorluka, - Modrić, Kovačić, Rakitić, Perišić, - Manđukić (Samir - za Brazil), Olić. Drugi tim: Subašić (Zelenika), - Vrsaljko, Vida, Pranjić, - Badelj, Vukojević, Kranjčar, Samir, - Eduardo, Rebić, Ćop.

  • strmi007 24.05.2014.

    Kova zna o čem priča

  • mafija-sb 24.05.2014.

    dragi moji reprezentativci, strucni stozeru i izbornice..Hrvatska srca su uz vas, Hrvatski narod je uz vas..zato stisnite zube i pokazite svijetu kakvi su Hrvati kao igraci..jer nitko drugi nece imati koristi od toga nego vi, mlade nade i Hrvatski nogomet..pomolite se dragom Bogu i postujte (respect) svaku momcad i svakog igraca.. samo postenjem, voljom i velikim srcem se stize do trona..Mateo, govoris nema pritiska? e bome ima a to ces vidjeti kad pocne utakmica..ne uvjeravajte se u nista dok sudac ne svira kraj..sretno vam na pripremama i bez presinga da nebih doslo do ozbiljnih ozljeda..pozz iz Slavonskog Broda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare