To je to što me zanima!

Kovačić novi miljenik navijača, zabio je prvi gol na Maksimiru

Mateo Kovačić srušio je Inter i otišao je igrati Play Station. Dinamo je slavio 2-0, a uz malog Kovačića je junak utakmice bio i sjajni napadač "modrih" Ante Rukavina
Vidi originalni članak

Zabio je za vodstvo, podvalio par odličnih lopti, doživio ovacije Maksimira, a na izlasku iz svlačionice nasmiješio se i rekao:

- Pa dobro, nije to bilo ništa posebno. Bio sam solidan.

Mateu Kovačiću sinoćnji je gol u pobjedi 2-0 protiv Intera bio prvi u karijeri na Maksimiru.

- O ovome sam sanjao kao dječak. Svoj prvijenac posvećujem svim našim fizioterapeutima. Oni su me osposobili za utakmicu - rekao je 17-godišnji Kovačić.

Mama i tata su na moru, nisu vidjeli sjajnu izvedbu svoga sina.

- Djed je bio tu, a roditelje neću ni zvati. Sami će vidjeti da sam zabio pa će oni nazvati - nasmijao se novi ljubimac Maksimira.

Iako ima razloga za feštu, prevelikog slavlja ipak nije bilo.

- Doći će mi prijatelji, igrat ćemo Playstation. Nema izlazaka, treba misliti na Helsinki - prizeman je Kovačić

Konačno je odličnu partiju pružio i Ante Rukavina. Asistirao je za prvi i lijepo zabio drugi gol.

- Bilo je jako teško igrati protiv Intera, mislili smo da će ići puno lakše. No drago mi je da sam barem iskoristio priliku - kaže Ante.





Idi na 24sata

Komentari 40

  • southbound 24.07.2011.

    Počela nova sezona hnl prvak se zna dinamo-inter 2:0 Gledaloca:1000 Glavni sudac:Zdravko Mamić Pomoćnici:Vlatko Marković i Zorislav Srebrić Četvrti sudac:Damir Vrbanović Delegat:Davor Šuker I znaj da Bog zna za sveto ime to sveto ime ŠUGAVO!

  • vukcakovec 24.07.2011.

    Zdravko, pozabil si kunu negde!!!!!!! Pojedi se od zavisti bogati gade...... Prodaj dusu tog jadnog kluba za kunu.... smece

  • kupusovic 24.07.2011.

    neki dan su svi bili ludi za krstanovicem, mislili su da ce u azerbajdžanu dati pet golova a ono nula( natjecateljska). sad su za kovacicem da je meni prid golom lopta servirana ko njemu zabija bi 14 od 15. dinamo igra uzas i to i mamic vidi i bojim se da ce kontroliranog krunu popurlit ki prosle godine. da bar ostane misec dva da hajduk prednost napravi bar 15 bodova

Komentiraj...
Vidi sve komentare