To je to što me zanima!

Mateo Kovačić peti najskuplji igrač ljetnog prijelaznog roka

Realovih 40 milijuna eura za Matea Kovačića peti je najskuplji transfer ovoga ljeta. Ispred Matea su samo Firmino, Christian Benteke, Raheem Sterling i Di Maria...
Vidi originalni članak

Di Maria, Sterling, Benteke, Firmino pa Mateo Kovačić. To su najskuplji transferi ljetnog prijelaznog roka. Kovačićev transfer u Real Madrid će, uz sve bonuse, doseći 40 milijuna eura što je najveći transfer u hrvatskoj povijesti i peti najskuplji transfer ovoga ljeta. Samo se čeka i službena potvrda iz Madrida.

Paris Saint-Germain je za Di Mariju platio 63 milijuna eura. Manchester City doveo je Raheema Sterlinga za 62,5 milijuna, Christian Benteke stigao je u Liverpool za 46,5 milijuna, a klub s Anfielda  za Brazilca Roberta Firmina platio je 41 milijun eura. Odmah iza njega je Mateo Kovačić.

Real  bi danas trebao objaviti transfer, a posao bi trebao biti gotov najkasnije do kraja ovog tjedna. Kovačić je najmlađi igrač u povijesti talijanskog nogometa koji je u dvije sezone Serie A sakupio 30 ili više nastupa. Ukupno je u sezonama 2013./2014. i 2014.2015. Mateo odigrao 67 utakmica za milanski klub.

Ljetni prijelazni rok:

  • 1. Angel di Maria - 63 milijuna eura (Manchester United >>> PSG)
  • 2. Raheeem Sterling - 62,5 milijuna eura (Liverpool >>> Manchester City)
  • 3. Christian Benteke - 46,50 milijuna eura (Aston Villa >>> Liverpool)
  • 4. Roberto Firmino - 41 milijun eura (Hoffenheim >>> Liverpool)
  • 5. Mateo Kovačić - 40 milijuna eura (Inter >>> Real Madrid)
Idi na 24sata

Komentari 33

  • donandres 17.08.2015.

    do prije neki dan su mnogi sumnjali u kovacica, a danas kad ide u real o njemu se pise kao o najboljem na svijetu, sta se to promijenilo osim boje dresa koji sada nosi? A bojim se sudbine koja ga ceka u madridu, ako ga odmah ne krene mogao bi pasti u zaborav, jer tamo se ne ceka lako igraca da proigra, rijetko se dobije druga prilika

  • the Flash 17.08.2015.

    tesko ce se izborit u realu grijat ce klupu za te novce

  • tomek78 17.08.2015.

    Peti najskuplji tranfer igraca koji je bolji i ima veci potencijal nego Firmino, Benteke i Sterling zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare