To je to što me zanima!

Materazzi: Benitezu nikad ne bih povjerio svoju momčad...

Bivši branič milanskog Intera i Italije Marco Materazzi (39) još je jednom pokazao koliko mu je mrzak Rafael Benitez, aktualni menadžer londonskog Chelseaja...
Vidi originalni članak

Materazzi je radio pod Benitezom u Interu u prvoj polovici sezone 2010/11 i malo je reći kako nije bio nimalo impresioniran Španjolčevim metodama rada.

- On nije baš moj idealan trener. Kada bih ja bio na čelu kluba, nikad mu ne bih povjerio vođenje svoje momčadi – rekao je Materazzi za France Football.

- Ono što mi se kod njega nije svidjelo je bio način na koji se prezentirao momčadi. Veliki treneri poput Lippija i Mourinha koriste nepisana pravila, ali Benitez je običavao 10 od 12 stvari zapisati. To je bilo poput povratka u školu ili prisiljavanja na poštivanje prometnih pravila.

Još ranije je Materazzi okarakterizirao Beniteza kao "čovjeka koji se bojao vlastite sjene".

- Nisam se dobro slagao s Benitezom. Natjerao me da uklonim slike nekih od najvažnijih trenutaka moje karijere s Mourinhom i Lippijem iz ormara u svlačionici – rekao je Materazzi potkraj prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 23.01.2013.

    slika me totalno odvukla od članka! kakve su mu to tetovaže pobogu, kaj to predstavlja?

  • volimdazezam 23.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • haj lezi 22.01.2013.

    mašinica

Komentiraj...
Vidi sve komentare