To je to što me zanima!

Matjaž Kek: Dinamo je favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek

Moramo pokazati klasu na Maksimiru. Ali igraju se dvije utakmice. Želimo biti u situaciji da u onoj drugoj utakmici o finalu odlučujemo na Kantridi, rekao je Kek..
Vidi originalni članak

Dinamo i Rijeka u srijedu od 18 sati igraju prvu utakmicu polufinala Kupa. Dinamo je u suradnji sa streaming.hr osigurao besplatan prijenos utakmice, koju ćete moći pratiti i na 24sata. Prijenos počinje od 17.30 sati.

U subotu je bilo burno na Kantridi u prvenstvenom ogledu ove dvije momčadi. Rijeka je povela, Dinamo je preokrenuo, a Josip Radošević "bombom" u 94. minuti postavio je konačnih 2-2.

- Moramo pokazati klasu na Maksimiru. Ali igraju se dvije utakmice. Želimo biti u situaciji da u onoj drugoj utakmici o finalu odlučujemo pred našim navijačima. U subotu nismo klonuli kad smo primili drugi gol, zadovoljan sam reakcijom igrača - rekao je Matjaž Kek i dodao:

- Dinamo je favorit. Ali ne pobjeđuju uvijek favoriti. Znamo da nismo izgledali najbolje u subotu, ali pokušat ćemo to ispraviti na Maksimiru. Nismo bili dovoljno agresivni i na tome moramo raditi.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • barca_123 08.04.2015.

    najgore je u cijeloj prici da nema neizvjesnosti to se vidi iz aviona da se namjesta finale kupa Rijeka .Hajduk... ako sam pogrijesil ispricavam se svima a ako ne bilo bi lijepo da me 24 sata pocasti s nekom vecericom :))

  • FASTT 08.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dodo24_1 08.04.2015.

    E da nam je jos koji Kek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare