To je to što me zanima!

'Mato Jajalo perspektiva aktualne momčadi Siene'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik talijanskog prvoligaša, za kojeg igra i hrvatski veznjak pristigao iz Koprivnice, nada se boljim danima kluba na Jajalovim krilima
Vidi originalni članak

Giovanni Lombardi Stronati, predsjednik talijanskog prvoligaša Siene, govorio je o nadolazećem ogledu svoje momčadi, kada u 9. kolu dočekuju torinski Juventus. Pritom se osvrnuo na stanje u momčadi i perspektivu sastava koji trenutačno zauzima tek pretposljednje mjesto na ljestvici. Dosad je Siena ostvarila samo jednu pobjedu, uz dva remija i pet poraza.
- Možda je vrijeme za neke promjene unutar momčadi, s obzirom na lošiji start nego smo očekivali i postavili kao plan - rekao je Lombardi i dodao:
- Vjerujem da će uoči utakmice protiv Juventusa doći do određenih promjena, koje su očito nužne. Mi na klupi imamo dobre adute, pogotovo mislim na Matu Jajala, za kojeg mislim da je perspektiva kluba i koji bi mogao u nedjelju dobiti svoju pravu šansu.
Jajalo, 21-godišnji mladi hrvatski reprezentativac, upisao je ove sezone sedam nastupa u Seriji A. Samo je jednom odigrao svih 90 minuta, a tri puta je započeo utakmicu od prve minute.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare