To je to što me zanima!

Matri i Juventus slomili Inter, Milan sad bježi osam bodova

Utakmicu je odlučio trenutak u 30. minuti kada je Sorensen ubacio loptu s desne strane, a na sedam-osam metar dočekao ju je Matri i glavom pospremio u mrežu
Vidi originalni članak

U derbi utakmici 25. kola talijanske Serije A nogometaši Juventusa su u Torinu pobijedili milanski Inter 1-0, a pogodak odluke je postigao Alessandro Matri u 30. minuti...

Ovaj napadač je krajem siječnja došao u Juventus iz Cagliarija i već se u dosadašnje tri utakmice pokazao kao sjajno pojačanje. Naime, on je razlog što je Juventus ostvario dvije pobjede zaredom. Prvo je svom bivšem klubu zabio dva pogotka u pobjedi Juvea 3-1, a sada je zaustavio Inter koji je bio u sjajnoj seriji i u lovu na vodeći Milan.

Poraz u Torinu je tek drugi neuspjeh Leonarda otkada je došao na trenersku klupu Intera.

Utakmica nije bila odveć interesantna, a odlučio ju je trenutak u 30. minuti kada je Sorensen ubacio loptu s desne strane, a na sedam-osam metara od vratiju Julija Cesara, na prvoj stativi, dočekao ju je Matri i glavom pospremio u mrežu.

U drugom dijelu je Inter pokušavao doći do izjednačenja i pritisak je rastao kako se utakmica bližila kraju. No, obrana Juventusa je izgledala koncentrirano i dobro, a kada je Inter promašio šansu u 88. minuti bilo je očigledno da će iz Torina otići bez boda.

U toj minuti je Samuel Eto'o promašio nemoguće. Ubačena lopta je prošla sve u šesnaestercu i došla na drugu stativu. Natrčali Eto'o je imao potpuno prazna vrata ispred sebe, bez Buffona na njima, no topovski je naciljao samo - gredu.

Inter tako opet broji velikih osam bodova zaostatka za Milanom, ali za tri dana igra i zaostalu utakmicu, a to je gostovanje kod Fiorentine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • BaneBianconero 14.02.2011.

    www.juventus.hr bravo Juve,bravo Matri... forza Juve!!!

  • konjko 14.02.2011.

    Cestitam pobjedu juventinima, Inter neprepoznatiljiv sinoc...mislim da je glavni krivac Leo, nije smio ubaciti pandeva taj igrac nemoze ni u hnl-u igrat,usporava igru i uglavnom njega na terenu znaci imati igraca manje. Da je ono Eto'o zabio sve bi bilo drugacije ovako mozemo samo zalit. To je car Derby d'Italia, totalno je nepredvidljivo

  • Lu Ann 14.02.2011.

    sada ce ih jos i viole gaziti, kad montolivo pokaze sto zna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare