To je to što me zanima!

Maurice Greene: Bolt još nije došao do maksimuma

Nitko još ne zna koliko brzo Usain doista može trčati. Mislim da na 100 metara još nije istrčao savršenu utrku, rekao je legendarni M. Green
Vidi originalni članak

Mnogi se posljednjih dana, u predvečerje Svjetskog prvenstva u Berlinu, natječu u pohvalama najvećoj atletskoj zvijezdi današnjice Usainu Boltu, a Jamajčaninu će sigurno posebno goditi riječi velikog Mauricea Greenea. Šesterostruki svjetski prvak (tri puta na 100 m, jednom na 200 m i dvaput na 4x100 m), nekadašnji olimpijski pobjednik i svjetski rekorder na “stotki” uvjeren je kako Bolt još uvijek nije došao do svojih granica.
- Nitko još ne zna koliko brzo Usain doista može trčati. Mislim da na 100 metara još uvijek nije istrčao savršenu utrku, još uvijek nije dostigao maksimalnu brzinu i to je nešto što svi čekamo - kazao je Greene u razgovoru za BBC. Amerikanac je uvjeren da Bolt još uvijek nije ni naučio kako trčati 100 metara, budući da je tek lani počeo kontinuirano nastupati u toj disciplini, a dotad je bio smatran specijalistom za dvostruko dužu dionicu.
- On još uvijek ne zna što radi, mora još mnogo toga naučiti o “stotki” - rekao je Greene o čovjeku koji drži svjetski rekord i na 100 (9.69) i na 200 metara (19.30).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hihotic 15.08.2009.

    Da, na kraju će ispast da je puzao zadnjih 30 metara.

  • user_39199 15.08.2009.

    Naravno da nije dosao do maksimuma jer kada je istrcao svjetski rekord(9.69) na OI zadnjih je 20 metara gotovo hodao

Komentiraj...
Vidi sve komentare