To je to što me zanima!

Mavrović: Prehrana me koštala poraza protiv Lennoxa Lewisa

Prehrana je u mojem meču s Lennoxom Lewisom odigrala ulogu, mogu reći da mi je otupila oštricu, rekao je proslavljeni hrvatski boksač Željko Mavrović u gostovanju na Večernjakovoj televiziji
Vidi originalni članak

Slavni hrvatski boksač Željko Mavrović gostovao je na Večernjakovoj televiziji gdje se dotaknuo brojnih tema. Fokus je bio na boksu gdje se Željko prisjetio slavnog meča sa Lennoxom Lewisom 1998.

- Danas s golemim iskustvom mogu reći da nije moguće biti svjetski prvak s makrobiotičkom prehranom. Treba ti cjelovita prehrana i to je bitno. Vrhunski sport je ''raubanje' - rekao je pa dodao:

- Prehrana je u mojem meču s Lennoxom Lewisom odigrala ulogu, mogu reći da mi je otupila oštricu.

Komentirao je sjajnog Filipa Hrgovića.

- Njegova desnica je sjajna i toliko snažna da može ugroziti svakog boksača na planetu. Međutim, on još uvijek ima neke nedostatke koje bi jači protivnici mogli iskoristiti. Posebno se tu misli na neke elemente u obrani i vođenju meča, a vjerujem da će njegov tim, koji je jako dobar, u sljedećim mjesecima poraditi na tome.

Što je još rekao možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • japanokinez 20.04.2018.

    Konj je brz i jak zato što redovito jede kravlje meso.

  • cimerrr 18.04.2018.

    Mavrović je bio bolji tehničar i luđa glava od svih današnjih boksača. Glavni problem mu je bio nedostatak mišićne mase,samim tim i jači udarac. Umjesto krvavih bifteka,on se hranio makrobioticima,da nije žalosno,bilo bi smješno.

  • Liliana_1 18.04.2018.

    Zašto si slušao onu svoju ženu koja te odvela u krivom smjeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare