To je to što me zanima!

Mayweather: Ma našamarat ću tog se*onju Conora McGregora

Sje**at ću tog Conora McGregora. Tog se*onju McGregora. Tako ću ga našamarati kad ga vidim - poručio je neporaženi boksač (49-0) i jedan od najbogatijih sportaša na svijetu
Vidi originalni članak

Conor McGregor i Floyd Mayweather nastavljaju rat 'trash talka' putem društvenih mreža. Ovaj put u glavnoj ulozi je umirovljeni boksač Mayweather, koji se u zadnje vrijeme suzdržavao vrijeđanja potencijalnog protivnika. No ovaj put nije.

- Sje**at ću tog Conora McGregora. Tog se*onju McGregora. Tako ću ga našamarati kad ga vidim - poručio je neporaženi boksač (49-0) i jedan od najbogatijih sportaša na svijetu.

Dvojac bi se trebao naći u ringu u meču po boksačkim pravilima. Već mjesecima se govori o tome, a još uvijek se ne zna hoće li se uopće održati. UFC-ev prvak u lakoj kategoriji  McGregor prošli je tjedan uzeo 10 mjeseci pauze od svih MMA aktivnosti. No Dana White odbacuje ikakvu mogućnost sudara vatrenog dvojca.

- Ma neće se boriti protiv Mayweathera. Mayweather se neće boriti protiv njega, čovječe. To se neće dogoditi. Najveći meč o kojem svi pričaju je revanš između Mannyja Pacquiaa i Floyda Mayweathera. Pogledajte koliko je samo vremena trebalo da se takav meč organizira, a oni su u istom sportu - rekao je Dana i odbacio mogućnost "money" meča.

U interesu mu je da mu se najpopularniji svjetski borac nakon pauze vrati u oktogon u obrani naslova prvaka lake kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Seattle 14.12.2016.

    nadao sam se mecu nurmagomedov-mcgregor, to bi bio pravi mec

  • burek. 14.12.2016.

    udri ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare