To je to što me zanima!

Mayweather odlazi u zatvor na 90 dana zbog udaranja žene

Osmerostruki svjetski boksački prvak Floyd Mayweather odlazi u zatvor kako bi odslužio kaznu od 90 dana koju je dobio zbog udaranja supruge prošle godine
Vidi originalni članak

Poznati američki boksač Floyd Mayweather odslužit će zatvorsku kaznu od 90 dana zbog optužbe da je prošle godine udario majku svoje djece.

Mayweather će biti odvojen od ostalih 3000 zatvorenika. Boksač je već početkom ove godine trebao odslužiti kaznu, ali je sudac u Nevadi pomaknuo izvršavanje kazne kako bi Mayweather mogao ući u ring s Miguelom Cotto kojega je i pobijedio te zaradio 32 milijuna dolara.

Floyd Mayweather Jr. osvajač je osam svjetskih naslova, rođen je u obitelji boksača. Njegov otac Floyd Mayweather Sr. te njegovi ujaci Jeff i Roger Mayweather bili su profesionalni boksači.  Dobitnik je mnogih nagrada za najboljeg boksača, a časopis "The Ring" proglasio ga je boksačem godine 1997. i 2007.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MartinKabić 12.06.2012.

    floyd je najbolji boksać današnjice ne da nikad nije bio poražen nego nikad nije ni zateturao a kamoli pao................. lik je genijalan sportaš i borac........... sumnjam da je udria ženu jer je su to neki trendovi da se tuže supruzi ili kurva ima želju za pažnjom............ u pravilu da ju je udria prvo ležala bi 2 dana a i da ju je udria lakše to bi on i ona htjeli rješit bez medijske pozornosti...............to je po meni onaj tip događaja kad neka anonimna glupaća tuži lika da ju je silova a on slućajno jedan od najbogatijih i najpoznatijih ljudi na svijetu i može imat 90% žena s ove planete a i može platit svaku kurvu.............................. sumnjem da ju je udrio

  • danijel1bedic 11.06.2012.

    kod nas mu kazna nebi bila samo pomaknuta, kad bi napunio novčanike sudaca,nebi ni vidio zatvor.

  • kalu7 09.06.2012.

    Kakav je on to sportaš tuce zene

Komentiraj...
Vidi sve komentare