To je to što me zanima!

Mayweather ostavio bivšu bez teksta: Iznenadio je poklonom

Da moram birati bilo koji auto na svijetu, i dalje bih se odlučila za ovaj, napisala je Gallienne kojoj je Floyd poklonio luksuzni Maybach vrijedan 180.000 eura
Vidi originalni članak

Američki boksač Floyd Mayweather Jr. (44) iznenadio je bivšu djevojku Gallienne Nabilu (25) poklonivši joj za rođendan skupocjeni automobil. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Floyd je luksuzni Maybach izdvojio 180.000 eura, a njegova bivša djevojka nakon proslave se Instagramu pohvalila novim autom. 

"Da moram birati bilo koji auto na svijetu, i dalje bih se odlučila za ovaj", napisala je Gallienne. 

Mayweather je poznat po tome što voli raskošan život, a ovime je pokazao da mu nije problem potrošiti novac i na bivšu djevojku s kojom je bio 2019. godine. Jednom su se prilikom pojavili zajedno na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu te nikome nije mogla promaknuti. 

Floyd je prije nje izlazio sa striptizetom Annom Monroe, ali njihovoj vezi došao je kraj na ljeto prošle godine. Naime, neki od izvora navodili su da je Monroe bila shrvana kad je vidjela slike Floyda s Gallienne. 

Nakon toga je Monroe tvrdila da joj je boksač nudio čak pet milijuna eura za pomirbu, ali njegov pokušaj nije bio uspješan. 

Mayweather je nedavno zaradio ogroman novac nakon što je svladao japanskog MMA borca Mikuru Asakuru osvojivši oko 20 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Moriento Fernandes 06.10.2022.

    Ja sam svojoj opel mokku(polovnu),ali ona mora placat ratu kredita😅😅😅

  • 05.10.2022.

    Ja sam svojoj zimske gume naručil iz slovenije i voli me najviše na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare