To je to što me zanima!

Mayweather: Tražili su da se vratim, Conor je zaj**** tip

Što s onima koji vjeruju da me McGregor može dobiti? Pa neka vjeruju, morate stati iza svog čovjeka, rekao je Floyd Mayweather o borbi od milijardu dolara u Las Vegasu krajem kolovoza
Vidi originalni članak

Floyd Mayweather prvi je put komentirao borbu protiv Conora McGregora.

Neporaženi američki boksački prvak nije se razbacivao teškim izjavama. Valjda je prihvatio igru i pokušao uvjeriti javnost da ova borba ima smisla, iako je svima jasno da su Conorove šanse otprilike kao Dinamove da osvoji Europsku ligu.

Boks i MMA su dva različita svijeta.

- McGregor je vrlo tvrd protivnik. Ljudi su htjeli ovu borbu i morao sam im dati što žele. Bio sam u mirovini, ali htjeli su me natrag i vratio sam se. Financijski uvjeti? Ne mogu vam to reći, obje strane su vrlo zadovoljne, on je sretan, a sretan sam i ja. Conor je baš zaj*** protivnik - rekao je Floyd Mayweather.

 

Borba boksačkog šampiona Mayweathera protiv UFC prvaka McGregora na rasporedu je 26. kolovoza u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Amerikanac i Irac borit će se po boksačkim pravilima, a god borba završila, Mayweather će zaraditi 100 milijuna dolara, McGregor će dobiti 80 milijuna. Kad se u to uračunaju sponzori, reklame, ulaznice, 'pay per view'..., cifra ide i do milijardu dolara.

U takvoj situaciji nebitno je koliko šansi ima McGregor, ali jasno je da ima 80 milijuna razloga za ući u ring sa šampionom i pokupiti koju 'šljivu' ispod oka.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Istinski_Hrvat 20.06.2017.

    Od 100 borbi nekog svjetskog prvaka u mješovitim borbama (bilo koja kategorija) možda jedan ima šanse protiv svjetskog prvaka u boksu ako se bore po pravilima boksa a niti jedan jedini bokser nema šanse dobiti borbu ako se bore po pravilima MMA ili UFC-a. To je preseravanje za izvlačenje novaca od naivnih.

  • light yagami 19.06.2017.

    Moze li mi netko objasniti cemu sluze tezinske kategorije u borilackim sportovima? To je po meni cista glupost, potpuno je jasno da netko tko nema 100 kila ne moze biti najbolji u boksu, ali isto tako u kosarci ima jako malo kosarkasa od 170, zasto se onda i za njih ne organizira posebna kategorija? Nadam se da vidite gdje idem s ovim pitanjem

  • dinamojavolim1 19.06.2017.

    Javili se strucnjaci koji pljuju floyds i conora zbog kilaze,znaci inaj tko nema 100 kg se nebi smio bavit sportom?? Bas me zanima koji od vas bi im se unionu facu,naravno nitko jer zna da bi dobio 10 udaraca u sekundi... Sta se tice ove borbe,conor bi trebao pasti u prvoj rundi mada mislim da organizatori to nece dozvoliti...ipak se bore po boksackim pravililma i tu conor nema nikakve sanse i meni osobno ova borba je nepotrebna...ali tko bi odbio 100 milja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare