To je to što me zanima!

Mazohist Rooney s 'krvnicima' iz Cityja proslavio rođendan

Wayne Rooney u nedjelju navečer proslavio je 26. rođendan u lošem raspoloženju. Kako i ne bi kad je United pregažen od Cityja, a proslavu su upriliči Hart i Barry
Vidi originalni članak

Wayne Rooney nikad nije imao turobniju proslavu rođendana, do nedjelje. Napadač Manchester Uniteda koji u ponedjeljak ima 26. rođendan, proslavio ga je u nedjelju navečer u omiljenom kineskom restoranu u Manchesteru.

Engleski reprezentativac dobio je neočekivani, šesterostruki rođendanski poklon na Old Traffordu u nedjelju popodne, a na rođendanskoj zabavi još mu nije bilo jasno kakvo iznenađenje ga je dočekalo. Podsjetimo, Manchester United doživio je najteži poraz u posljednjih 80 godina nokautom od gradskog rivala Cityja 6-1 na Old Traffordu.

Da proslava protekne u potpunom debaklu, Rooney se pobrinuo pozivanjem dvojice svojih prijatelja, ali i 'krvnika' iz Manchester Cityja Joea Harta i Garetha Barryja. Dakako, slavljenik je već unaprijed pozvao dvojicu nogometaša na rođendan, a nije se ni nadao da će mu 'udariti mučki iza leđa'.

Nakon večere uslijedila je zabava uz karaoke na kojoj su se svi zabavljali osim Rooneyja.

- Slavljenik je bio loše volje i izgledao je sasvim odsutan na početku zabave, što me uopće ne čudi s obzirom na ono što je proživio nekoliko sati ranije na Old Traffordu. Kako je večer prolazila, ipak se uspio donekle opustiti - rekao je za The Sun neimenovani izvor iz restorana te je dodao:

- Kad sam vidio Harta i Barryja kako ulaze na party, dobro sam protrljao oči. No, ubrzo mi je postalo jasno da to Wayneu nije bilo bitno. Dokazao je koliko je velik time što je lijepo primio prijatelje iz mrskog rivala, i to nakon onakvog gaženja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • username17 24.10.2011.

    Kao da to njih briga...oni su svi međusobno prijatelji...navijači stvaraju rivalstva...

  • Lagrange 24.10.2011.

    sto je tu sporno covjek pozvao prijatelje na proslavu a oni sada nekakvi "krvnici". takva rivalstva gdje cijela ekipa mrzi cijelu drugu ekipu nikad nisu ni postojala a u engleskom nogometu i nema vise nekih rivalstava kao keane i vieira nekoc

  • Saicm 24.10.2011.

    Da si dzeku pozvao on bi ti i tamo dao go..

Komentiraj...
Vidi sve komentare